Vizitator Alex Bala Postat Ianuarie 28, 2019 Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 Am sters fisierul cu pricina Firmware am pus pe cele 2 trimise de tine pe separat. Tot asa imi recunoaste portul, se alimenteaza, becul este albastru dar cand dau update la firmware nu merge. Am urmat aceleasi proceduri ca si pe net detin acelasi Cd, tind sa cred ca ii defect chipul sau ceva lipituri. Tu ce parere ai? sa fac retur? Link spre comentariu
TestPoint Postat Ianuarie 28, 2019 Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 Apare asa pentru ca versiunea 2015 r3 este falsa,este modificata doar interfata programului dar in realitate este o versiune anterioara. Link spre comentariu
Vizitator Alex Bala Postat Ianuarie 28, 2019 Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 nu ne mai stresam retur si am terminat circul, ca de o gramada de ore imi bat capul pe forum aici, in spania si anglia. Ii clar pe.youtube exista metoda firului lipit si flash doar asa o sa mearga si si asa nu ii sigur. Te salut si scuze deranjul! Link spre comentariu
TestPoint Postat Ianuarie 28, 2019 Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 Din pacate nu ai fost atent la ce versiuni sunt compatibile acele doua firmware-uri postate de mine si le-ai inlocuit degeaba pentru ca versiunea reala a programului instalat o ai de 2013.3.iar acele doua nu sunt compatibile. Link spre comentariu
Vizitator Alex Bala Postat Ianuarie 28, 2019 Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 cand deschide doar 2013 apare dar pe urma peste tot reiese 2015. Oricum ii ambalat retur si am sa cheltui ceva mai mult pe ceva bun. Asa e cand te zgarcesti la bani. Merci oricum! Link spre comentariu
TestPoint Postat Ianuarie 28, 2019 Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 Chinezii astia au multe versiuni modificate de Autocom,Delphi si WurthWow si n-au nici o treaba cu versiunea reala .Un simplu test iti va dovedi ca nu va functiona pe o masina din 2015. Daca ai posibilitatea de returnare,mai bine. Salutari .. Link spre comentariu
Vizitator Alex Bala Postat Ianuarie 28, 2019 Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 toata stima si felicitari pt acest forum. O seara buna va doresc! Link spre comentariu
Vizitator Alex Bala Postat Ianuarie 29, 2019 Partajează Postat Ianuarie 29, 2019 (editat) revin cu informatii, testerul a ramas la mine si mi se dau banii inapoi, deoarece chinezul nu are adresa de contact. In fine, oare poate sa fie functional acest tester, se pricepe cineva la reparare sau inlocuire compenente din el pt a fi functional, contracost binenteles? Se merita? Editat Ianuarie 29, 2019 de Alex Bala Link spre comentariu
dancostea2002 Postat Ianuarie 30, 2019 Partajează Postat Ianuarie 30, 2019 firmware este specific fiecarei versiuni de soft instalata mai mult sau mai putin ,,reala".Aceasta este se instaleaza odata cu programul implicit,asa ca nu exista versiuni mai bune sau mai rele de firmware,luate de pe net. Link spre comentariu
Vizitator gicutza Postat Februarie 3, 2019 Partajează Postat Februarie 3, 2019 buna ziua! am un cars cdp+ 100251 rev 1.0,cel din imagine care are softul initia 2013. as vrea sa stiu cu ce soft sa-l folosesc in continuare delphi sau wurth wow, care se conecteaza pe masini mai noi fiindca al meu soft are masinile pana in 2012 inclusiv. Link spre comentariu
N47D20 Postat Februarie 8, 2019 Partajează Postat Februarie 8, 2019 Va salut, am o interfața Delphi DS150, care a murit complet am verificat lm2575s și e ok, bineînțeles mesaj “ VCI nor found”. Daca are cineva vreo idee va rog. multumesc Link spre comentariu
Vizitator Marius Ctin Postat Februarie 28, 2019 Partajează Postat Februarie 28, 2019 Salutare tuturor. Am o nelamurire. Am instalat aceasta versiune de delphi "CDP+ DELPHI 2015 Release 1 rev. 3". Am gasit un kit de instalare si a functionat fara probleme activarea. La deschiderea programului imi apare 2015 Release 1 Rev 3, iar inVersion History ( 2.15.1.3) . Pe un alt laptop am o alta versiune 2015 Release 3 (2.15.3.0). La aceasta nu am avut kit de instalare, iar la deschidere imi apare 2013 Release 3. Intrebarea mea este, care dintre cele doua versiuni este mai noua, sau care sunt diferentele intre ele? In prima faza am conectat interfata delphi la programul 2015 Release 3, mi a cerut sa fac update de la versiunea eOBD 114 Versiune Firmware 1423. In urma updateului eOBD 115 Versiune firmware 1513. Cand am conectat interfata la programul 2015 Release 1 Rev 3 (care in mintea mea cred ca e versiunea veche) din nou mi a cerut sa fac update iar interfata are eOBD 1181 Versiune Firmware 1612. Ce parere aveti, care program sa l folosesc si cu ce firmware sa nu am parte de erori? Am citit varianta colegului TestPoint, sa incerc sa fac update la 1622 ? Multumesc pt sprijin. Link spre comentariu
dan Postat Iulie 21, 2019 Partajează Postat Iulie 21, 2019 salut ,am o problema cu delphi 2016 ,se dezactiveaza dupa restartarea laptopului si cere din nou activare de fiecare data! Link spre comentariu
Vizitator Nicu Serbescu Postat Iulie 25, 2019 Partajează Postat Iulie 25, 2019 Salut, am luat o interfata de la chinezi serial 100251 delphi, am istalat programul pe laptop dar nu se conecteaza cu nici o masina, am incercat si cu cablu si bluetooth degeaba, vede interfata dau test si apare ok dar nu se conecteaza cu masina, am incercat sa fac update dar se fac beculete rosii si nu reusec , poate ma ajuta cineva, mu;tumesc mult, o zi faina. Link spre comentariu
dancostea2002 Postat Iulie 26, 2019 Partajează Postat Iulie 26, 2019 ce versiune de firmware va raporteaza cand faceti test HW si ce versiune de soft a-ti instalat dvs? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum