Vizitator alladdin205 Postat Iulie 19, 2013 Partajează Postat Iulie 19, 2013 Buna ziua!Am achizitionat de vre-o 2 luni un aparat de diagnoza AUTOCOM. Pana azi a mers perfect. Astazi, insa, nu a mai vrut sa se conecteze la un ford. Am incercat si la alte autovehicule si tot nu a vrut sa se conecteze. Am observat ca nu se mai aprinde nici ledul LINK. Am gasit pe un site niste solutii pentru aceasta problema. Totusi nu gasesc in tara un magazin de unde sa achizitionez piesele necesare. Atasez alaturat fisierul cu diagnosticarea si repararea acestor interfete. Daca ma poate ajuta cineva cu piesele din tutorial, contra-cost, ar fi tare bine. Nu mai am activitate fara acest dispozitiv de diagnosticare. Repair Autocom CDP VCI.doc Link spre comentariu
alfabit Postat Iulie 20, 2013 Partajează Postat Iulie 20, 2013 9241 se gaseste, cauti pe net, eu am cumparat cind am avut nevoie.Pasive de asemenea gasesti, toate siturile de vinzari electronice on-line au. Relee de 5v tot asa, sint peste totMai greu cu CI interfata USB, acolo poti intimpina dificultati sa nu prea gasesti in tara, dar cu un card de credit si un cont PayPal se rezolva din strainatate. Poate ai noroc si nu trebuie schimbat, schimba restul intii.Bafta ! Link spre comentariu
Vizitator alladdin205 Postat Iulie 21, 2013 Partajează Postat Iulie 21, 2013 Pai 9241A nu-l gasesc. Are cineva la vanzare? Link spre comentariu
briobit Postat Iulie 21, 2013 Partajează Postat Iulie 21, 2013 AICI ai incercat? Link spre comentariu
Vizitator alladdin205 Postat Iulie 21, 2013 Partajează Postat Iulie 21, 2013 Multumesc pentru raspuns! Link spre comentariu
bubulica Postat August 8, 2013 Partajează Postat August 8, 2013 9241 il gasesti in ECU-urile sirius32 si ems3132. Cauta ECU-uri defecte si il scoti de acolo. Link spre comentariu
TestPoint Postat Noiembrie 16, 2013 Partajează Postat Noiembrie 16, 2013 Buna ziua!Am achizitionat de vre-o 2 luni un aparat de diagnoza AUTOCOM. Pana azi a mers perfect. Astazi, insa, nu a mai vrut sa se conecteze la un ford. Am incercat si la alte autovehicule si tot nu a vrut sa se conecteze. Am observat ca nu se mai aprinde nici ledul LINK. Am gasit pe un site niste solutii pentru aceasta problema. Totusi nu gasesc in tara un magazin de unde sa achizitionez piesele necesare. Atasez alaturat fisierul cu diagnosticarea si repararea acestor interfete. Daca ma poate ajuta cineva cu piesele din tutorial, contra-cost, ar fi tare bine. Nu mai am activitate fara acest dispozitiv de diagnosticare.ce versiune ai la soft si ce serie are aparatul?este posibil ca softul sa iti dea aceste erori din cauza firmware-ului....dezinstaleaza complet ,curata toate fisierele ascunse de la program si fa o instalare curata dupa care upgradarea firmware-lui..Mai ales ca l-ai folosit pana acum,pe ford nu se conecta deloc daca aveai acea problema cu cipul. Link spre comentariu
Vizitator johnny900 Postat Iulie 14, 2014 Partajează Postat Iulie 14, 2014 salut stiti pe cineva care repara autocom cdp plus nu imi mai merge interfata imi scrie vci not Found nu se mai connecteaza la portul usb !!! Va multumesc Link spre comentariu
dancostea2002 Postat Iulie 19, 2014 Partajează Postat Iulie 19, 2014 ai scapat-o la net sau driver FTDI de slaba caliatate.destul de dificil de gasit pentru ca nu sunt avantajoase material repartiile autocom.nu ti-a spus nimic vanzatorul de suportul post-garantie?il poti contacta? Link spre comentariu
Vizitator obelixabc Postat August 14, 2014 Partajează Postat August 14, 2014 buna ziua. sint nou pe acest forum .multumesc pentru primire . pot cere un sfat sa un ajutor intr o problema cu un autocom CDP+ VI 21 ,am postat in locul potrivit ? Link spre comentariu
TestPoint Postat August 21, 2014 Partajează Postat August 21, 2014 buna ziua. sint nou pe acest forum .multumesc pentru primire . pot cere un sfat sa un ajutor intr o problema cu un autocom CDP+ VI 21 ,am postat in locul potrivit ? Cum nu sunt mama omida ca sa stiu ce problema ai,poate ne spui si problema , ca sa iti pot da un sfat in privinta problemei tale... salut stiti pe cineva care repara autocom cdp plus nu imi mai merge interfata imi scrie vci not Found nu se mai connecteaza la portul usb !!! Va multumesc Ti-a mers pana acum autocomul?Ai controladorul de la cablul usb instalat corect?Ai versiunea de firmware corecta pt versiunea respectiva? Daca ai da niste detalii pooate se rezolva si altfel... Link spre comentariu
riderinblack Postat Septembrie 24, 2014 Partajează Postat Septembrie 24, 2014 Interfata autocom, nu se poate face upgrade de firmware (zice ceva ca ori cablul pc este cu probleme ori cablul de alimentare). Preventiv am dat afara mufa usb si am lipit firele cum trebuie. Se comporta in felul urmator: -se aprinde ledul rosu si cel bicolor tot in culoare rosie -la incercarea de upgrade clipeste ledul bicolor destul de slab, incepe sa incarce o chestiuta in program si apoi da mesaj de eroare. Orice sfat, sugestie etc este de apreciat. Multumesc anticipat. Link spre comentariu
Vizitator Romeo Romocea Postat Iulie 10, 2015 Partajează Postat Iulie 10, 2015 buna am si eu probleme cu diagnoza autocom Interfata autocom, nu se poate face upgrade de firmware (zice ceva ca ori cablul pc este cu probleme ori cablul de alimentare). Preventiv am dat afara mufa usb si am lipit firele cum trebuie. Se comporta in felul urmator: -se aprinde ledul rosu si cel bicolor tot in culoare rosie -la incercarea de upgrade clipeste ledul bicolor destul de slab, incepe sa incarce o chestiuta in program si apoi da mesaj de eroare ce e de facut? ma poate ajuta si pe mine cineva va rog . email va rog pe [email protected] sau 0742125949 va multumesc Link spre comentariu
TestPoint Postat Iulie 10, 2015 Partajează Postat Iulie 10, 2015 Ce tester ai? Cdp,cdp+..etc Si ce versiune ai la program acum? Link spre comentariu
dancostea2002 Postat Iulie 11, 2015 Partajează Postat Iulie 11, 2015 eroare de upgrade firmware+=microprocesor defect.poti incerca un reflow,cu sanse minime.final solution=change! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum