Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tableta Novapad 7

Vizitator MariaE

Postări Recomandate

Vizitator MariaE

Buna ziua! Tableta novapad 7 noua(cumparata de 2 saptamani) nu se mai deschide. Cand incerc sa o incarc se initiaza deschiderea automat si se blocheaza cand pe ecran apare "android". Ati putea sa ma sfatuiti daca pot restarta cumva sistemul de acasa, fara a ma adresa unui service?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• stefan94stefan

2

• seby19www

1

• sile2288

1

Top autori în acest subiect

Duceti-va cu ea la GARANTIE, costuri manopera, piese, constatare = 0 lei.Daca au trecut doar 2 saptamani de la cumparare si vi s-a stricat, ar trebui sa va dea alta nou-nouta la schimb cu cea veche bineinteles.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Si eu am avut aceeasi simtome la o tableta.Problema a fost din cauza softului , apoi din cauza bateriei nici iei nau stiut ce sa faca cei de la service . Au fost obligati sa imi schimbe tableta cu una noua , dar si aceasta a cedat in mai putin de 1 luna , concluzia e ca modelele acestea de tablete nu merita sa stea pe rafturiile magaziinelor , sunt niste chilipiruri de 2 lei , iei teapa pe banii tai . Am dato de pomana nepotiilor si miam luat una noua de la samsung , cu aceasta is multumit isi face treaba< firma e firma.

Link spre comentariu
Vizitator vdrapaca

M-am abonat si eu la acest trend... Si tableta mea are aceeasi comportare, dar a apucat-o la cam 2 luni dupa ce a iesit din garantie. Eu cred ca e problema hardware. Eu am incercat si o resoftare si se blocheaza si restarteaza cam tot in acelasi loc.Daca inca mai are garantie, eu zic sa o schimbati cat mai repede, eventual cu un alt model.Oricum in interior arata jalnic, de parca e facuta la casa pionierilor. Chiar imi este rusine sa merg cu ea la o sedinta de "rebaling"BAFTA!

Link spre comentariu

M-am abonat si eu la acest trend... Si tableta mea are aceeasi comportare, dar a apucat-o la cam 2 luni dupa ce a iesit din garantie. Eu cred ca e problema hardware. Eu am incercat si o resoftare si se blocheaza si restarteaza cam tot in acelasi loc.Daca inca mai are garantie, eu zic sa o schimbati cat mai repede, eventual cu un alt model.Oricum in interior arata jalnic, de parca e facuta la casa pionierilor. Chiar imi este rusine sa merg cu ea la o sedinta de "rebaling"BAFTA!

Eu zic ca nu se merita sa dati o groaza de bani pt reballing !
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

cu tableta inchisa, se tine apasat pe tasta de volum + si se apasa pe on/off. Cand apare androidul se elibereaza tasta + si se apasa pe - de la volum si ar trebui sa intre intr-un meniu de unde sa se poata da factory reset.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări