Depanatoru Postat August 28, 2013 Partajează Postat August 28, 2013 Daca se aprind ledurile inseamna ca in principiu merge ceasul si impulsurile de la telecomanda fac sa scada tensiunea pinului3 pana la 0 , chiar daca nu poti masura cu multimetrul fiind rapide ... Cum atunci receptorul pare bun , schimba iar ledul emitator , s-o fi bulit din nou sau incearca cu unul cu lumina vizibila. Oricum pana nu faci sa scada tensiunea la pinul 3 cu optocuplorul tau nici n-o sa-ti mearga ceasul Link spre comentariu
Vizitator picutz Postat August 29, 2013 Partajează Postat August 29, 2013 sa nu fie programat bine din cauza ca l-am programat cu pickit2!? Link spre comentariu
Vizitator picutz Postat August 29, 2013 Partajează Postat August 29, 2013 si cu alt emitator acelasi lucru il face.... se aprind toate ledurile in acelasi timp Link spre comentariu
Depanatoru Postat August 29, 2013 Partajează Postat August 29, 2013 Si tu cum crezi ca ar trebui sa se aprinda ? Cand e stationar ceasul evident ca par toate ledurile aprinse , dar ele sunt aprinse in impulsuri care atunci cand se roteste montajul fac sa se "deseneze" cifrele in aer Link spre comentariu
Vizitator yo2lxy Postat Decembrie 27, 2013 Partajează Postat Decembrie 27, 2013 BunaPicutz,daca mai ai probleme cu acel propeller clock pot sa te ajut.Eu am construit montajul si functioneaza.Poti sa imi raspunzi printr-un e-mail Link spre comentariu
Vizitator guldemburg Postat Martie 31, 2014 Partajează Postat Martie 31, 2014 Buna, Am doua ceasuri functionale: 1.cu Pic16f84a 2.cu Pic16f628a Link spre comentariu
Vizitator guldemburg Postat Aprilie 15, 2014 Partajează Postat Aprilie 15, 2014 Am terminat un nou ceas propeller: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum