Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ariston AML125 EX

TOMITA

Postări Recomandate

Buna ziua!Masina functioneaza bine pina la stoarcere unde si-a momicsorat timpul la citeva secunde.Cred ca este dumpul afectat pt. ca am mai intilnit la un Indesit aceeasi problema si s-a rezolvat prin rescrierea dumpului.Am incercat sa pun un dump de la alt cod de service pt. acest AML125 insa nu mai face nimic.Decit se aprind ledurile.Se poate sa ma ajute cineva cu un dump pt AML 125 cod service (0)80305900900?Multumesc! Cu respect TOMITA.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• TOMITA

5

• euvasile

4

• MoshuLeo

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Am incercat si eu sa descarc de acolo insa nu-mi accepta contul de pe forumul lor.Stiti cumva care sint conditiile pt. a putea descarca dumpuri pt. mas. de spalat?Multumesc!Cu respect TOMITA.

Link spre comentariu

NU ai cum sa descarci de acolo, e numai pentru cei care fac dovada ca se ocupa cu reparatii

masini de spalat, iar noi cum suntem din alta tara nu avem nici o sansa, doar daca cunosti limba rusa. Nu se accepta alta limba de comunicare, nici nu te baga in seama, daca esti din Romania esti deja catalogat ca tigan cersetor. Eu am un prieten din Rusia care are acces la dowload.

http://monitor.net.ru/forum/viewtopic.php?t=56839

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări