TOMITA Postat Iulie 18, 2013 Partajează Postat Iulie 18, 2013 Buna ziua!Masina functioneaza bine pina la stoarcere unde si-a momicsorat timpul la citeva secunde.Cred ca este dumpul afectat pt. ca am mai intilnit la un Indesit aceeasi problema si s-a rezolvat prin rescrierea dumpului.Am incercat sa pun un dump de la alt cod de service pt. acest AML125 insa nu mai face nimic.Decit se aprind ledurile.Se poate sa ma ajute cineva cu un dump pt AML 125 cod service (0)80305900900?Multumesc! Cu respect TOMITA. Link spre comentariu
euvasile Postat Iulie 19, 2013 Partajează Postat Iulie 19, 2013 Am trimis un e-mail, poate se rezolva, vad ca sunt astea (vezi foto) Link spre comentariu
TOMITA Postat Iulie 19, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2013 Am incercat si eu sa descarc de acolo insa nu-mi accepta contul de pe forumul lor.Stiti cumva care sint conditiile pt. a putea descarca dumpuri pt. mas. de spalat?Multumesc!Cu respect TOMITA. Link spre comentariu
euvasile Postat Iulie 19, 2013 Partajează Postat Iulie 19, 2013 NU ai cum sa descarci de acolo, e numai pentru cei care fac dovada ca se ocupa cu reparatii masini de spalat, iar noi cum suntem din alta tara nu avem nici o sansa, doar daca cunosti limba rusa. Nu se accepta alta limba de comunicare, nici nu te baga in seama, daca esti din Romania esti deja catalogat ca tigan cersetor. Eu am un prieten din Rusia care are acces la dowload. http://monitor.net.ru/forum/viewtopic.php?t=56839 Link spre comentariu
TOMITA Postat Iulie 19, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2013 Am inteles!Multumesc pt. informatie!Cu respect TOMITA. Link spre comentariu
euvasile Postat Iulie 19, 2013 Partajează Postat Iulie 19, 2013 Daca totusi ai cont poti posta aici, unde explici ce are masina , pui o poza cu eticheta masinii(cod de service) atasezi si dumpul de la masina ta. Succes! http://monitor.net.ru/forum/viewtopic.php?t=56839 Link spre comentariu
euvasile Postat Iulie 20, 2013 Partajează Postat Iulie 20, 2013 Am primit dump-ul, verifica daca merge. Link spre comentariu
TOMITA Postat Iulie 21, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2013 Multumesc!Il verific luni. Link spre comentariu
TOMITA Postat Iulie 22, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2013 A mers cu ultimul dump.Cel cu 6 la sfirsit.Multumesc mult pt. ajutor!Cu respect TOMITA. Link spre comentariu
Vizitator mihaiap Postat Iulie 26, 2013 Partajează Postat Iulie 26, 2013 cu ce soft faci incarcarea?dar soft de test pentru masina de spalat se gaseste pe undeva? Link spre comentariu
MoshuLeo Postat Iulie 27, 2013 Partajează Postat Iulie 27, 2013 Orice programator de memorii are si soft,doar cele "home made" folosesc softurigen Ponyprog sau ICProg etc. Link spre comentariu
Vizitator mihaiap Postat Iulie 27, 2013 Partajează Postat Iulie 27, 2013 salut,ziceam de un soft de test pentru masina de spalat Link spre comentariu
MoshuLeo Postat Iulie 28, 2013 Partajează Postat Iulie 28, 2013 Nu o sa gasesti un astfel de soft. Link spre comentariu
Vizitator mihaiap Postat Iulie 28, 2013 Partajează Postat Iulie 28, 2013 o sa mai caut..... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum