Vizitator AndreiV Postat Iulie 18, 2013 Partajează Postat Iulie 18, 2013 Buna, vreau sa imi fac un CNC cat mai ieftin posibil si de calitate. De acea am nevoie de sfaturi pentru a reduce cat mai mult cheltuielile. Vreau sa il folosest la circuite imprimate, mase plastice si aluminiu. Suparafata de lucru 200x300mm si 50-100mm pe axa Z. Precizia minima 0.05mm, ideal 0.01mm. M-am gandit sa utilizez bare rectificate, suruburi cu bile si cadru din fier. Acum intrebarile: Care este grosimea minima pentru bare(fara suport)? Grosimea minima pentru surub. De asemenea, am recuperat 4 motoare NEMA17, sunt destul de puternice? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iulie 18, 2013 Administratori Partajează Postat Iulie 18, 2013 din pacate eftin si de calitate nu exista... daca vrei sa il faci super solid la dimensiunea asta poti pune axe de y20, x16 si z12 dar merge si cu mai subtiri cu o marime 0,01mm nu cred ca ii vei putea obtine niciodata, un 0,05 daca il faci cu grija si reusesti sa-l reglezi bine o sa scoti.surub poti sa pui irice gasesti la un pret bun, sa zic de 12mm ca mai gros nu prea vad rostul ca e micmotoarele recuperate care le ai probabil au 1/4Nm cea ce nu e tare suficient, o sa mearga dar incet Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum