Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema STORM Explorer/Turboexplorer

danila111

Postări Recomandate

Daca ma poate ajuta cineva cu schema statiei Handy Storm Turboexplorer.A fost alimentata la 24 V si are cativa electrolitici crapati, probabil ca si altceva...Va multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• danila111

6

• dragostalpau

1

Dragul meu, indiferent cate UP-uri o sa dai, sansele de a gasi asa ceva sunt minime. Asa cum am mai spus intr-un post anterior, aceste chinezarii aparute in Romania, de fapt NU EXISTA. Statiile acestea sunt aduse in paleti cu vaporul din China si inscriptionate in Romania. Avanti, Storm, sunt doar niste nume scrise pe o imprimanta, nimic altceva. Cauta firma Avanti... nu o vei gasi! Exista doar un site FAKE, scris intr-o italiana indoielnica, fara adresa, fara date ale firmei, fara telefon de contact. Doar un Fake pentru a pacali pe fraieri. In realitate... Popular Republic of China, inscriptionat in Romania si ambalat in cutii frumoase. De aceea nici nu vei gasi pe site-urile europene la vanzare aceste statii... daramite scheme...Asta este... in clipa cand cumperi asa ceva, accepti implicit ca este "single use"... Altfel, luai un President Lincoln si stiai o treaba...

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări