Dj Alex Postat Iulie 17, 2013 Partajează Postat Iulie 17, 2013 salut acum cateva zile am inregistrat la primarie un moped pe numele meu , acest moped o sa il foloseasca alta persoana care nu este din localiatea de unde sunt eu (la distanta de 10 Km ) as vrea sa stiu daca pot sa fac un contract de inchiriere pt acest moped cu persoana respectiva ( iar in caz ca primesc vre-o amenda sa pot demonstra ca nu eu am folosit scuterul in acel moment ) va rog sa imi ziceti cum ar trebui sa arate acest contract de inchiriere ,multumesc frumos Link spre comentariu
Dj Alex Postat Iulie 17, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2013 multumesc frumos Link spre comentariu
Vizitator paraschivrazvan25 Postat Iulie 1, 2016 Partajează Postat Iulie 1, 2016 Vei gasi pe net o multime de contracte de inchiriere. Link spre comentariu
Dj Alex Postat Iulie 9, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 9, 2016 Vei gasi pe net o multime de contracte de inchiriere. Am rezolvat aceasta chestie cu mult timp in urma , oricum mersi pt raspuns Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum