ucamaxx Postat Iulie 17, 2013 Partajează Postat Iulie 17, 2013 buna ziuami-am cumparat un panou solar cu tuburi vidate nepresurizat,insa nu am posibilitatea sa vad temperatura din boiler(care este pe casa).....va rog sa-mi spuneti unde as putea gasi un senzor de temperatura pe care sa-l introduc in boiler si ceva un display controler de pe care sa urmaresc valoarea temperaturii......va multumesc Link spre comentariu
yo9hnf Postat Iulie 17, 2013 Partajează Postat Iulie 17, 2013 Vrei sa cumparati sau sa construiti un termometru ? Un exemplu de senzor de temperatura : http://dx.com/p/water-proof-ds18b20-tem ... 0cm-142889 Link spre comentariu
ucamaxx Postat Iulie 17, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2013 vreau sa cumpar.....acela este doar senzorul......pe mine ma intereseaza sa pot citi temperatura cu ajutorul senzorului pe care il bag in boiler Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Iulie 17, 2013 Partajează Postat Iulie 17, 2013 cu acel senzor se pot face niste ceasuri ce iti indica temperatura cu fractiune de grad chiar si eu am astfel de ceas facut daca vreti va si ajut succese Link spre comentariu
ucamaxx Postat Iulie 18, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2013 normal ca mi-as dori sa ma ajutati!!!....va rog sa-mi spuneti cam cit m-ar costa si in cit timp ar fi gata? ...cred ca ar trebui cauta alt senzor pentru ca din cite se vede in poza acel senzor nu se poate infileta in vreun fiting sau altceva ....va multumesc Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Iulie 18, 2013 Partajează Postat Iulie 18, 2013 cumperi piesele si ti-l montez plata ne intelegem noirespectivul senzor se poate face foarte simplu sa fie de contact la agentul termic se pune intr-o asa zisa eprubeta de cupru umpluta cu o pasta termoconductibila Link spre comentariu
ucamaxx Postat Iulie 19, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2013 ce piese trebuie sa cumpar si unde trebuie sa la trimit? adresa mea de mail este : [email protected] Link spre comentariu
johnny79 Postat Septembrie 26, 2013 Partajează Postat Septembrie 26, 2013 Ai PM in legatura cu subiectul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum