Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

senzor temperatura

ucamaxx

Postări Recomandate

buna ziuami-am cumparat un panou solar cu tuburi vidate nepresurizat,insa nu am posibilitatea sa vad temperatura din boiler(care este pe casa).....va rog sa-mi spuneti unde as putea gasi un senzor de temperatura pe care sa-l introduc in boiler si ceva un display controler de pe care sa urmaresc valoarea temperaturii......va multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ucamaxx

4

• pop_ady44

2

• johnny79

1

• yo9hnf

1

Top autori în acest subiect

cu acel senzor se pot face niste ceasuri ce iti indica temperatura cu fractiune de grad chiar si eu am astfel de ceas facut daca vreti va si ajut succese

Link spre comentariu

normal ca mi-as dori sa ma ajutati!!!....va rog sa-mi spuneti cam cit m-ar costa si in cit timp ar fi gata? ...cred ca ar trebui cauta alt senzor pentru ca din cite se vede in poza acel senzor nu se poate infileta in vreun fiting sau altceva ....va multumesc

Link spre comentariu

cumperi piesele si ti-l montez plata ne intelegem noirespectivul senzor se poate face foarte simplu sa fie de contact la agentul termic se pune intr-o asa zisa eprubeta de cupru umpluta cu o pasta termoconductibila

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări