Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Convertor 12V-5000V

Postări Recomandate

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Vrei sa spui faruri xenon.Din pacate sunt turnate in rasina si nu se pot repara.In plus, pentru tensiuneamare de iesire si conditiile de functionare trebuie materiale de foarte buna calitate si este mai rentabil sa cumperi un set nou.Pentru un set nou este preferabila varianta cu transformator intermediar,este mai fiabil.

Link spre comentariu

Cred ca avea tuburi cu descarcare in gaze, ceea ce este altceva.Neoanele au nevoie de tensiune relativ mica de aprindere, cateva sutede volti si folosesc si filamente.Tuburile cu descarcare in gaze folosesco tensiune de ordinul KV pentru a obtine iluminarea tubului.Asta este o prezentare simplista, pentru cei interesati de functionareadetaliata sa-l intrebe pe unchiu Gogu :yawinkle: Au aparut "neoane" de masina realizate cu led-uri superluminescentecare au si alte functii ca schimbarea culorii, curcubeu, comanda in functie de muzica, etc.Sfatul meu este sa caute un produs industrial, la utilizare pe masina si latensiunea de iesire izolatia trebuie sa fie foarte buna si nu se poate faceartizanal usor si ieftin.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări