dem3ntor Postat Iulie 17, 2013 Partajează Postat Iulie 17, 2013 salut cum se poate reseta parola de bios la acest laptop? cu decuplarea bateriei nu functioneaza. am gasit un site chip reset, dar nu stiu cum sa il localizez. http://www.bios-service-center.com/prod ... s_id=14512 Multumesc! Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Iulie 17, 2013 Partajează Postat Iulie 17, 2013 Acel site vinde un flash chip gata programat pentru a-l inlocui pe cel din laptop in cazul ca e corupt continutul si nu functioneaza nici o metoda de recovery.In general la laptop-uri,parola nu se tine in acel flash chip decat poate la cele mai antice.Unii producatori de ex.IBM folosesc o memorie separata diferita de standard 24RFXX parca,nu se poate citi scrie ca un 24CXX normal,alti producatori,majoritatea folosesc EC (embedeed controller) pentru a stoca parola si alti parametrii.Aest EC are si el un firmware si eeprom,insa chiar rescriere firmware si pentru el pastreaza setarile si parola.Singura varianta ar fi schimbarea lui insa e mai dificil de procurat si schimbat.La introducere de parole gresite nu-ti genereaza un cod ceva? Link spre comentariu
dem3ntor Postat Iulie 17, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2013 nici un cod, doar wrong password si pres F1 pentru default settings si F2 pentru altceva.... Link spre comentariu
George(sb) Postat Iulie 19, 2013 Partajează Postat Iulie 19, 2013 mie la majoritatea la care le-am scos bateria de bios sa resetat parola Link spre comentariu
dem3ntor Postat Iulie 19, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2013 la asta nu merge.era parola pe sistem, iar dupa scoaterea bateriei a ramas parola doar pe BIOS. ciudat, dar asa este :|deci teoretic se poate folosi.Multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum