ASZ12 Postat Iulie 16, 2013 Partajează Postat Iulie 16, 2013 salut !as dorii sa stiu(unde am incercuit cu rosu)ce semnificatie are acea notare din schemamultumesc ! Link spre comentariu
mihion Postat Iulie 16, 2013 Partajează Postat Iulie 16, 2013 Schema e impartita in doua: forta si comanda. Sub fiecare shema sunt niste numere care reprezinta coloanele desenului.Semnele pe care nu le intelegi se citesc astfel: contactorul C1 are 3contacte pe col.33,un contact pe col. 3 etc.... In unele scheme iti spune si ce stare normala au contactele. Sper ca ai inteles.Sub fiecare bobina de contactor sau de releu se noteaza unde sunt legate cotactele.Asta este destul de simpla,dar daca schema s-ar intinde pe cateva pagini ,fara aceste notatii nu mai intelegi cum functioneaza. Link spre comentariu
ASZ12 Postat Iulie 16, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 16, 2013 multumesc,am inteles,insa se m-ai folosesc astfel de notatii in schemele actuale deoarece unele notatii s-au modificat ? Link spre comentariu
marius_3004 Postat Iulie 16, 2013 Partajează Postat Iulie 16, 2013 Se mai folosesc in diferite variante,in functie de producator. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum