nostromo Postat Iulie 17, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2013 Va multumesc tuturor de sfaturi , am rezolvat , merge ca uns ! Am resetat BIOS-ul , am pus tastura ps/2 si am incarcat Windows-ul de pe cd fara nici o eroare de pe acelasi CD cu WINDOWS , am uitat sa precizez ca am pus hdd-ul pe ide , cel pe care incercasem prima oara sa-l folosesc si pe care nu-si copiase toate fisierele si dadea numai erori ! Inca odata multumiri ! Link spre comentariu
nostromo Postat Iulie 17, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2013 De bine ce a mers , s-a dus din nou , nu a mai incarcat Windows-ul . Am boot-at iar cu cd-ul dar nu mai vede decat 38Gb din 80 Gb si in BIOS si in Windows . Ce se poate face ? Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Iulie 17, 2013 Partajează Postat Iulie 17, 2013 Asta parca era o limitare a BIOS ului sau un jumper pe HDD. Link spre comentariu
nostromo Postat Iulie 17, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2013 Asta parca era o limitare a BIOS ului sau un jumper pe HDD.Tare asta , e posibil sa fie din calaretz , ca l-am mutat ! O sa verific si inca odata multumiri! Link spre comentariu
nostromo Postat Iulie 18, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2013 Asta parca era o limitare a BIOS ului sau un jumper pe HDD.Merci gabiz_ro , esti tare ! Din jumper a fost , l-am pus cand pe master , cand pe slave si cred ca l-am pus din ameteala si pozitia 3 ! Inca odata multumiri ! Acum merge si sa vedem pana cand . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum