laur_12 Postat Iulie 16, 2013 Partajează Postat Iulie 16, 2013 Buna ziua !am o problema cu cardul wireles eroor 1802 unautorized network kard il am pe cel original si inca alte 3 carduri ,cand le introduc apare acest mesaj error 1802....am facut su un update la bios dar degeaba va rog o sugestie Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iulie 16, 2013 Partajează Postat Iulie 16, 2013 Va salut ! 1: Ce sistem de operare aveti la acest laptop. 2: Ce marci si ce modele sunt aceste carduri wireless. 3 : Prin ce retea aveti dvs netul ?Astept un raspuns de la dvs !!! Link spre comentariu
Voltus Postat Iulie 16, 2013 Partajează Postat Iulie 16, 2013 Am patit-o si eu cu laptopul asta . Am folosit o placa ahteros de la un dell si a trebuit sa pun un programel pentru a o putea folosi. http://www.deveblog.com/index.php/make- ... 802-error/ Link spre comentariu
laur_12 Postat Iulie 16, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 16, 2013 Va salut ! 1: Ce sistem de operare aveti la acest laptop. 2: Ce marci si ce modele sunt aceste carduri wireless. 3 : Prin ce retea aveti dvs netul ?Astept un raspuns de la dvs !!!va salut si eu ! sistem de operare win xp sp3 placa originala wirelws este INTEL series359107_002(nu functioneaza err1802 ca si cu alte placi wi fi)alta placa wifi ar fi ATHEROS N10158reateaua de net este de la RCS-RDS Link spre comentariu
laur_12 Postat Iulie 16, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 16, 2013 Am patit-o si eu cu laptopul asta . Am folosit o placa ahteros de la un dell si a trebuit sa pun un programel pentru a o putea folosi.http://www.deveblog.com/index.php/make- ... 802-error/va salut ! am acest program l-am facut bootabill-am butat si ami cere sa scriu acolo (no-1802si sa confirm cu enter )dar...nu face nimic acuma nu stiu daca am procedat bine daca ma puteti indruma .va multumesc ! Link spre comentariu
Voltus Postat Iulie 16, 2013 Partajează Postat Iulie 16, 2013 Dupa lansarea programului ar trebui sa mearga detectarea placii si instalarea driverelor ei ( din WINDOWS ) . Link spre comentariu
laur_12 Postat Iulie 16, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 16, 2013 daca las placa wifi ami da cod err1802si se blocheaza calc Link spre comentariu
laur_12 Postat Iulie 16, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 16, 2013 problema rezolvata multumesc colegilor pentru sfaturi am sa si explic cum sa rezolvat :intrare bios wirelws card se pune pe disabilese face pe un disck bootabil programul no-1802 errorse buteaza ,dupa butare se sctie in run ..no-1802 se confirma cu enter si se iese cu tastele alt ctrl si delet se poate introduce cardul wireles ..se reintra in bios si se pun pe eneble wrelescard numai bn ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum