Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mini boxe de birou cu difuzoare Tang Band

Toader

Postări Recomandate

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Toader

6

• ahegyes

4

• CBI

4

• adrian lucian

1

Top autori în acest subiect

cam asa as fi facut si eu,~6L volum total cu acord la ~55hz,dar cu portul pe fataincinta inchisa pierde la joase deoarece are fs la 60hz,dar poti incerca ,depinde cat de aproape le tii de peretiFt as face putin mai jos,pe la 3khz,deoarece ai tw pe calota

Link spre comentariu

Eu as face incinta bas-reflex (cu reflexul pe spate) pentru simplu motiv ca gaura de reflex poate fi infundata cu un burete si ai instantaneu incinta inchisa, volumul de aprox. 6 litrii recomandat mai sus fiind foarte bun si pt. incinta inchisa.

Link spre comentariu

Nu am lucrat cu el (sunt mai conservator, prefer calota ) dar l-am ascultat intr-o implementare cu ceva ani in urma. Daca nu te misti din pozitia optima e OK, cum ai fugit putin o ia razna, cred ca ceva lobi de radiatie aiurea ( o fi fost si implementarea.). Si nr doi, are zone de partitura unde e inconsecvent, probabil ceva prb de impedanta. In banii lui cred ca se gaseste si ceva mai usor de stapinit. E spectaculos cu bulettul ala in mijloc dar cu acelasi look e si HiVi cu care am lucrat si care e mai ...domestic. Bafta.

Link spre comentariu

poti merge fara frica pe xt25singurul neajuns ar fi ca este pe 4 ohmi si necesita conzi de valori relativ mari(daca vrei sa pui de firma creste bugetul)are un raspuns offaxis si o liniaritate peste calota clasica din gama aceea de pret si suna si bine,3 perechi am avut si toate au fost okconteaza doar implementarea,peste tot pe unde am intalnit lucrari cu el s-a folosit minim ordin 3 electric sau chiar 4(nu din pricina puterii)nu sunt probleme cu impedanta si nici cu spl-ul maxim,fiind cuplat cu 5" e loc mult de manevre

Link spre comentariu
Vizitator obuzel

Eu am folosit si XT25 si SB29. Mi-a placut mai mult SB29 dar poate fi subiectiv. Amandoua suna foarte bine. SB29 cred ca e mai usor de stapanit.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări