Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ajutor schema monitor eizo

Postări Recomandate

eee.... am si eu o problema

dupa o joaca a astora de la cez - electrica, mi-a crapat monitorul :nas:

problema majora este ca a explodat un integrat din sursa, exact unde era scris codul pe el, si nu stiu ce sa pun in loc. am tot scobit pe net dupa schema, dar... nu am gasit nimic.

rog pe cineva care o detine, sau macar de la un monitor oarecum asemanator, sa mi-o dea si mie. probabil pe mail ar fi cel mai bine: [email protected]

modelul este eizo flexscan s2100; sau... daca are cineva acest monitor sau ceva similar si poate sa imi zica ce scrie pe integrat, as fi recunoscator. o sa incerc sa fac si o poza la inculpat, poate ajuta cu ceva.

tin foarte mult la monitorul asta, ca sa nu mai spun ca am dat pe el un patul de bani :cry:

mii de multumiri anticipat...

PS: daca am postat gresit, rog un administrator sa imi multe topicul.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nostrom

2

• dj01fad

2

Top autori în acest subiect

• 8 luni mai târziu...

inca nu am reparat sursa, asa ca mai caut schema sa vad ce integrat am nevoie. sau... caut sa cumpar sursa.momentan monitorul functioneaza pe alimentator extern, dar as vrea sa il fac cum trebuie.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări