q_acdc Postat August 22, 2006 Partajează Postat August 22, 2006 Exista o diferenta intre kiturile : cel de la Psc audio si cel facut de Dl Vasile ? Atentie ? nu ma refer la pret ci la date constuctive , prefinali , finali ,componente pasive ,caracteristici? . Singura deosebire care am observato ar fi super dioda(in afara montajului,la celalalt pe cablaj) Poate gresesc ,va rog corectati-ma !!!! Multumesc!!! Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat August 22, 2006 Partajează Postat August 22, 2006 sa mutat la consultantaIn primul rand cele de la mine se alimenteaza cu 20V mai mult, alea de pa psc nu au cum sa scoata 2x270W pe 8 ohmi nici daca ar fi in clasa H :goodman: + al meu are sigurante si montaj de cliping Preturile sunt diferite pentru ca sunt total diferite acele kituri Link spre comentariu
q_acdc Postat Octombrie 18, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2006 Scuze ! abia acum am gasit subiectul( a fost mutat) . Unde aveti sediul sau magazinul? poate va fac o vizita pt achizionare pt 2 module(depinde de timp ).Multumesc! Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Octombrie 18, 2006 Partajează Postat Octombrie 18, 2006 Pe stoc nu am niciunul de 400W dar sper sa fie de saptamana viitoare.Unde ma puteti gasii se comunica pe PM ca nu am magazin propriuzis. Link spre comentariu
q_acdc Postat Octombrie 25, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2006 Sunt gata Kiturile? Multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum