bubusmecherul Postat Iulie 14, 2013 Partajează Postat Iulie 14, 2013 Am primit acest telefon ce era codat,lam decodat,dupa un timp 3,4 zile,am observat ca in locul unde ar trebuie sa arate baterie pe disply arata semnu intrbari,si bateria find incarcat,am incercat cu alte incarcatoare,dar nimic nu arata cum sar incarca bateria,ce dumnezeu poate fi,un raspns cine miar da. Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Iulie 14, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 14, 2013 nu stie nimeni,nokia lumia 800 si in casuta ce reprezinta bateria mia aparut semnu intrebarii.nu mai vad cind incarc bateria.oare ce are. Link spre comentariu
UltimateW Postat Iulie 14, 2013 Partajează Postat Iulie 14, 2013 nu stie nimeni,nokia lumia 800 si in casuta ce reprezinta bateria mia aparut semnu intrebarii.nu mai vad cind incarc bateria.oare ce are.hmm, la fel am patit cu un lumia 900. Mergea perfect de 1 an, l-am dus la service pentru reglaj la culori si mi l-au inapoiat cu defectu asta, desi inainte mergea perfect. Incearca sa il duci la service altceva nu prea poti sa ii faci fiind telefon compact, Link spre comentariu
AndreiIr Postat Iulie 19, 2013 Partajează Postat Iulie 19, 2013 Ori este bateria defecta , ori este sursa de alimentare defecta , sau traseu interupt , sau in scurt pe bsi . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum