Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

instalare win 7

euvasile

Postări Recomandate

Am o problema cu pc-ul si anume ca nu vrea sa booteze win 7. Daca vreau sa instalez win xp functioneaza dar daca vreau sa instalez win 7 acesta incepe sa boot apare logoul cu win 7 si imediat se opreste, apare acest mesaj :nu a fost detectat un semnal. Win 7 am avut instalat candva si a functionat bine merci, dar acum nu mai vrea. Am resetat bios-ul , am folosit mai multe dvd cu win 7, dar degeaba. Un sfat daca se poate.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• euvasile

10

• elmar

5

• cristi71

2

• stefan94stefan

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Buna ziua ! Pai daca se poate sa-mi spuneti si noua mai multe informatii despre acest pc-u ......De exemplu,proc......placa de baza......ramul ......placa video etc......Eu asi zice sa incercati si cu un alta memorie ram.....sau daca aveti noua placute ram sa incercati doar cu o singura memorie ..... :da Succes !!

Link spre comentariu

Dupa cum am spus win 7 am avut instalat si l-am folosit doi ani ..

din mesajul dvs nu prea se intelegea asta...asa cum am spus mai sus trebuie sa vedeti ,in primul rind, ce memorie aveti ...("declarata" in bios)e posibil ca sa fi ramas ,din anumite cauze(defectiuni hardware) cu mai putina memorie ram decat credeti dvs ca aveti...daca va apare o eroare la instalare ...trebuie sa o scrieti pe ceva(hartie) exact asa cum scrie acolo si sa o postati aici ...sau sa cautati pe net despre aceasta.
Link spre comentariu

placa de basa asus k8v-x se

procesor amd sempron 2800+

1,60 ghz 1,50gb of ram

placa video ati radeon 9550

Este un stift, dar nu asta conteaza. Am pus un filmulet sa vedeti cum face, eroarea este : nu a fost detectat un semnal.

post-66077-139829656537_thumb.jpg

Link spre comentariu

e o problema a placii video...si acel mesaj nu e din windows ci de la monitor...incercati sa intrati in "safe mode" cu tasta F8 atunci cand boot-eaza sistemul(daca mai e bun)...e posibil sa fi setat o rezolutie mult mai mare decat suporta placa...sau monitorul.cel mai bine e sa incercati cu alta placa video...(pentru proba)

Link spre comentariu

Ma repet am folosit si alte dvd -uri cu win 7 care merg %Placa video originala a fost gfx 5500 care s-a ars si am pus un ati radeon 9550 conform instructiunilor din manualul placii de baza . Daca vreau sa instalez driver-ul placii video la fel face dupa logoul cu windows xp se opreste, am incercat o gramada de drivere si cele de la ati si mai vechi dar degeaba. Am vrut sa instalez win 7 pentruca isi cauta singur toate driverele dar surpriza nu vrea. faza cu rezolutia am facut-o.

post-66077-139829656549_thumb.jpg

Link spre comentariu

ceva nu e in regula aici...dupa ce se termina''loading file'' (banda alba)sistemul intra in vechiul windows si nu in meniul cd-ului de boot. se vede clar din filmulet. ceva nu e in regula cu dvd-ul ...

Link spre comentariu

Acelasi windows l-am pus pe laptop si functioneaza , nu are nimic dvd-ul e probat de n.... ori.Unde se vede in filmulet asa ceva, adica ca ar intra in win xp?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări