Aurel Iosif Postat Mai 6, 2016 Partajează Postat Mai 6, 2016 Sa zicem 50 lei. Se poate recupera doar traful de iesire. Link spre comentariu
viopa Postat Mai 20, 2016 Partajează Postat Mai 20, 2016 Am si eu amplificatorul cu carcasa din tabla de la care jack are partea de radio. Nu este nici o inscriptie sau tablita nituita pentru identificare.Dupa inscriptia condensatoarelor fixe anul de fabricatie este 1975 sau imediat dupa acest an. La acest amplificator ii lipseste transformatorul de retea. Detine cineva schema si datele transformatorului de retea? Link spre comentariu
viopa Postat August 13, 2016 Partajează Postat August 13, 2016 Am si eu amplificatorul cu carcasa din tabla de la care jack are partea de radio. Nu este nici o inscriptie sau tablita nituita pentru identificare.Dupa inscriptia condensatoarelor fixe anul de fabricatie este 1975 sau imediat dupa acest an. La acest amplificator ii lipseste transformatorul de retea. Detine cineva schema si datele transformatorului de retea? Link spre comentariu
viopa Postat August 24, 2016 Partajează Postat August 24, 2016 Aceasta este statia de amplificare ce o am fara transformatorul de retea. Detine cineva datele transformatorului de retea? Link spre comentariu
viopa Postat Septembrie 17, 2016 Partajează Postat Septembrie 17, 2016 Am gasit schema acestei statii si am nevoie de o poza cu transformatorul de retea, partea cu cosele unde sunt facute legaturile (sub sasiu).Multumesc! Link spre comentariu
feri.visky Postat Septembrie 20, 2016 Partajează Postat Septembrie 20, 2016 ... are dl. Borbilau un asemenea aparat "aproape" funcţional. Poate te ajută. Link spre comentariu
viopa Postat Septembrie 21, 2016 Partajează Postat Septembrie 21, 2016 Stiu ca are, chiar doua bucati.Multumesc! Link spre comentariu
viopa Postat Octombrie 25, 2016 Partajează Postat Octombrie 25, 2016 Am gasit schema acestei statii si am nevoie de o poza cu transformatorul de retea, partea cu cosele unde sunt facute legaturile (sub sasiu).Multumesc! Link spre comentariu
viopa Postat Ianuarie 7, 2017 Partajează Postat Ianuarie 7, 2017 Schema ce am gasit-o nu este originala si am reprodus-o pe alta coala de hartie. Are la redresare tuburile EZ 81.Daca sunt piese componente asezate gresit din punct de vedere al polaritatii , rog cunoscatorii sa intervina. Link spre comentariu
feri.visky Postat Ianuarie 7, 2017 Partajează Postat Ianuarie 7, 2017 Foarte frumos ai desenat... Felicitări! Ce am observat: +la primul tub, cel de sus, lipseşte masa +cele două condensatoare de la negativarea finalelor sunt cu polaritate inversată Dacă nu mi-a mai scăpat ceva schema ar fi ok Ar mai fi de ştiu configuraţia bobinelor de intrare... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum