schnapy Postat Septembrie 2, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2006 Ce reclama ??? :rolleyes: Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Septembrie 2, 2006 Partajează Postat Septembrie 2, 2006 Se pare ca aceste "casti minune" atrag in principal elevii si studentii.Cel putin asta e parerea mea.Daca aduci asa ceva pe piata si functioneaza atunci ai un grup de oameni interesat sa le cumpere.Ca sa cresti profitul trebuie sa faci reclama produsului.Mass-media e foarte buna la reclame in goana dupa senzational,chiar daca uneori mai "infloresc" realitatea,chiar prin simpla asociere cu un serviciu secret sau un alt nume de firma cunoscut .Ca fapt divers, miniaturizarea componentelor duce la miniaturizarea aparatelor,exemplu:aparatele auditive.Intr-adevar componentele pentru industria militara sau medicala sunt mai fiabile si mai mici .Poate daca s-ar da descrieri,fotografii,etc ar fi mai credibil.Poti sa dai un link care sa nu fie considerat reclama aici?PS:sa nu uitam ca mass-media ne-a dat vaca cu trei picioare,puiul cu 2 capete,vitelul cu 5 picioare,etc... Link spre comentariu
stefanev Postat Septembrie 2, 2006 Partajează Postat Septembrie 2, 2006 pixul cu cerneala invizibila si la celalalt capat cu un led pt a face vizibil pt citire, a fost mediatizat, nu trece mult si deja era prin scoli ... 20 Ron bucata... care mai doreste, care mai pofteste??, e cam greu de facut casca minune in regim DIY, si ca sa cauti si sa cumperi, nu stiu daca se merita asa mult ... Link spre comentariu
schnapy Postat Septembrie 3, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2006 Sa cumpar... nici vorba... O casca d'aia e intre 300-750 ron si nu's nebun sa dau atata pe ea. Eu vroiam sa fac una pentru uz personal si nu pentru BISNITA. Se pare ca una home made e greu de facut la acele dimensiuni. Oricum e bine am acum stiu cum functioneaza. Poate o sa fac si eu dar la o scara mai mare. Multumesc tuturor care m-au ajutat sa aflu ce vroiam... :partyman: :smt006 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum