adrian250786 Postat Iulie 12, 2013 Partajează Postat Iulie 12, 2013 buna ziua,am construit 2 incinte echipate cu ew1205 si drivere cu horn(comp 34s )am o mare problema cand dau volum mai mare imi vibreaza driver-ul cu tot cu horn (cca 1,2 mm vizibil)asta in ciuba incintelor care le-am construit foarte solide....ce pot face?se poate strica driver-ul?MULTUMESC Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iulie 12, 2013 Administratori Partajează Postat Iulie 12, 2013 daca zici ca vibreaza cu totul trebui sa o intaresti ca nu e destul de rigida. nu are cum sa se strice driverul pentru ca este inchis ermetic in spate Link spre comentariu
CBI Postat Iulie 12, 2013 Partajează Postat Iulie 12, 2013 horn chinezesc din plastic subtirepune o placa(ranforsare) intre peretii laterali cu o gaura in ea in care sa fixezi magnetul driveruluidaca o lasi asa nu pateste nimic,dar daca trantesti cumva boxa,se poate rupe hornul Link spre comentariu
adrian250786 Postat Iulie 12, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2013 multumesc frumos pt raspunsuri.....cred ca o s-o las asa o sa fiu foarte atent sa n-o trantesc,de asta mi-erea frica sa nu pateasca ceva din cauza vibratiilor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum