Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

vibratii horn driver

adrian250786

Postări Recomandate

buna ziua,am construit 2 incinte echipate cu ew1205 si drivere cu horn(comp 34s )am o mare problema cand dau volum mai mare imi vibreaza driver-ul cu tot cu horn (cca 1,2 mm vizibil)asta in ciuba incintelor care le-am construit foarte solide....ce pot face?se poate strica driver-ul?MULTUMESC

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adrian250786

2

• Badman

1

• CBI

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

• Administratori

daca zici ca vibreaza cu totul trebui sa o intaresti ca nu e destul de rigida. nu are cum sa se strice driverul pentru ca este inchis ermetic in spate

Link spre comentariu

horn chinezesc din plastic subtirepune o placa(ranforsare) intre peretii laterali cu o gaura in ea in care sa fixezi magnetul driveruluidaca o lasi asa nu pateste nimic,dar daca trantesti cumva boxa,se poate rupe hornul

Link spre comentariu

multumesc frumos pt raspunsuri.....cred ca o s-o las asa o sa fiu foarte atent sa n-o trantesc,de asta mi-erea frica sa nu pateasca ceva din cauza vibratiilor

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări