Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Buna am si eu o problema un amplificator

Vizitator popraul

Postări Recomandate

Vizitator popraul

Buna am si eu o o statie As2050 e mai veche dinpacate un canal s-a dus . Eu am facut o placa de amplificare cu un tda2005 cred k e 2x10w si ma gandeam dak as putea repara acea state dar sa pun aceasta placa in loc la cea stricat??? Si inca un lucru tin sa mentiunez ca o placa inca e functionala. Astept sugestii . Multumesc anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Buna am si eu o o statie As2050 e mai veche dinpacate un canal s-a dus . Eu am facut o placa de amplificare cu un tda2005 cred k e 2x10w si ma gandeam dak as putea repara acea state dar sa pun aceasta placa in loc la cea stricat??? Si inca un lucru tin sa mentiunez ca o placa inca e functionala. Astept sugestii . Multumesc anticipat

verifica prefinalul finalul de pe canalul care e dus,,,si piesele aferentehttp://www.eserviceinfo.com/downloadsm/ ... S2050.htmlde aici desc schema!eu zic sa lasi tot ce este original in statia romaneasca :dprefinalul e bd 237,sau 238,,,,finalul 2n3055,,,,parerea mea ca e o statie buna,,,si rezistenta,,,in functionare:d
Link spre comentariu
Vizitator popraul

de reparat modulul original nici vorba doar daca il reconstruiesc si ma gandeam ca ar merge asa dar ai cumva o scema pentru acel tda 7294. iti multumes. Si la acel tda 2005 ce as putea face cu el???? un amplificator mai mic cv???? la ce tensiune k nu mai stiu exact?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări