BUGHIU Postat Aprilie 7, 2015 Partajează Postat Aprilie 7, 2015 va multumesc am sa mai sap si maine prin el, ca acum m-am plictisit ma duc la o bere Ohoooo,si eu as merge,dar apoi se ...''imbata televizoarele''in atelier!! Link spre comentariu
Vizitator mondial4u Postat Aprilie 8, 2015 Partajează Postat Aprilie 8, 2015 salut Ovidiuiosif am facut acel test si tensiunile raman constante si corecte asa cum sunt notate langa conector Link spre comentariu
Vizitator mondial4u Postat Aprilie 8, 2015 Partajează Postat Aprilie 8, 2015 (editat) si lampile stau aprinse, alceva ce ar putea fi? Editat Aprilie 8, 2015 de mondial4u Link spre comentariu
ovidiuiosif Postat Aprilie 14, 2015 Partajează Postat Aprilie 14, 2015 După acest trest e clar că problema este la Main. Trebuiesc verificate ohmetric (cu tv-ul deconecat de la priză ) toate tensiunile față de masă de pe stabilizatoarele MAIN, să nu fie strâmb vreun picioruș de la soclul CAM și să facă scurt, am avut deaface cu așa ceva, Dacă totul pare normal cu tensiunile, eventual pusă memoria la FF sau încărcat un dump bun, eu am doar de la modelul LE32A456C2DXXC! Link spre comentariu
leoncris Postat Aprilie 14, 2015 Partajează Postat Aprilie 14, 2015 (editat) " Trebuiesc verificate ohmetric (cu tv-ul deconecat de la priză ) toate tensiunile față de masă de pe stabilizatoarele MAIN" - no , io acuma's complet in ceata . Ce ar fi sa ... reformulezi (nefericita exprimare) ? Eu am inteles ideea , dar altii ! Editat Aprilie 14, 2015 de leoncris Link spre comentariu
BUGHIU Postat Aprilie 14, 2015 Partajează Postat Aprilie 14, 2015 (editat) ...Si io...am inteles!!! Editat Aprilie 14, 2015 de BUGHIU Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 15, 2015 Partajează Postat Aprilie 15, 2015 Asa verifica eventuale scurturi pentru cine nu a inteles.Si nu ma refer la Bughiu si Leoncris. Link spre comentariu
iuliantv Postat Aprilie 15, 2015 Partajează Postat Aprilie 15, 2015 (editat) e groasa treaba,incercati prima oara o memorie goala Editat Aprilie 15, 2015 de iuliantv Link spre comentariu
oznek Postat Aprilie 15, 2015 Partajează Postat Aprilie 15, 2015 Am si eu un samsung model LE32A551P2R am sonor dar imaginea ramane alba .Am schimbat placa T-CON si face acelasi lucru, atasez photo Mai adaug imaginea Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 16, 2015 Partajează Postat Aprilie 16, 2015 Tensiuni ai pe T-CON? Link spre comentariu
oznek Postat Aprilie 16, 2015 Partajează Postat Aprilie 16, 2015 am gasit 12v,,, la sig. cum este indicat Link spre comentariu
oznek Postat Aprilie 17, 2015 Partajează Postat Aprilie 17, 2015 in jurul lui am tensiuni de 6,12 10,74 9,40 14,3 8,53 5,45 si nu se inginge Link spre comentariu
Vizitator mondial4u Postat Aprilie 19, 2015 Partajează Postat Aprilie 19, 2015 va multumesc, dar am cumparat 2 MAIN bune cu 61 de lei. acum am sunet dar imagine alba, am gasit pamblica de la T_CON rupta, deci am de vanzare 2 placi main una buna si cea defecta, pt cei interesati Link spre comentariu
ovidiuiosif Postat Aprilie 27, 2015 Partajează Postat Aprilie 27, 2015 " Trebuiesc verificate ohmetric (cu tv-ul deconecat de la priză ) toate tensiunile față de masă de pe stabilizatoarele MAIN" - no , io acuma's complet in ceata . Ce ar fi sa ... reformulezi (nefericita exprimare) ? Eu am inteles ideea , dar altii ! Trebuiesc verificate ohmetric față de masă (cu tv-ul deconecat de la priză ) toate punctele care indică tensiuni de pe stabilizatoarele MAIN pentru a descoperi eventuale scurturi! Am reformulat ca să vă scot din ceată! într-adevăr, pentru un începător părea o sugestie confuză dar nu e cazul dvs după cum a menționat și domnul Dan Cod! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum