Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LCD Samsung LE32A431

ticmorosan

Postări Recomandate

• Răspunsuri 40
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

5

• BUGHIU

4

• ticmorosan

3

• ovidiuiosif

3

După acest trest e clar că problema este la Main. Trebuiesc verificate ohmetric (cu tv-ul deconecat de la priză :) ) toate tensiunile față de masă de pe stabilizatoarele MAIN, să nu fie strâmb vreun picioruș de la soclul CAM și să facă scurt, am avut deaface cu așa ceva,  

Dacă totul pare normal cu tensiunile, eventual pusă memoria la FF sau încărcat un dump bun, eu am doar de la modelul LE32A456C2DXXC!

Link spre comentariu

" Trebuiesc verificate ohmetric (cu tv-ul deconecat de la priză  :) ) toate tensiunile față de masă de pe stabilizatoarele MAIN"  - no , io acuma's complet in ceata .

Ce ar fi sa ... reformulezi (nefericita exprimare) ?

Eu am inteles ideea , dar altii !

Editat de leoncris
Link spre comentariu
Vizitator mondial4u

va multumesc, dar am cumparat 2 MAIN bune cu 61 de lei. acum am sunet dar imagine alba, am gasit pamblica de la T_CON rupta,  deci am de vanzare 2 placi main una buna si cea defecta, pt cei interesati

Link spre comentariu

" Trebuiesc verificate ohmetric (cu tv-ul deconecat de la priză  :) ) toate tensiunile față de masă de pe stabilizatoarele MAIN"  - no , io acuma's complet in ceata .

Ce ar fi sa ... reformulezi (nefericita exprimare) ?

Eu am inteles ideea , dar altii !

Trebuiesc verificate ohmetric față de masă (cu tv-ul deconecat de la priză   :) ) toate punctele care indică tensiuni de pe stabilizatoarele MAIN pentru a descoperi eventuale scurturi!

Am reformulat ca să vă scot din ceată! :) într-adevăr, pentru un începător părea o sugestie confuză dar nu e cazul dvs după cum a menționat și domnul Dan Cod!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări