Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cantar de persoane defect

mihion

Postări Recomandate

Va salut,Am cumparat de la magazin un cantar pt prsoane, tip ZELMER. A functionat bine cca 1 an, dupa care trebuia sa-l zgaltai un pic sa afiseze (este cu afisaj LCD) 0,0Kg, dupa care te ma urcam pe el si-mi arata greutatea.De-o vreme insa dupa ce ma urc pe el afiseaza patru liniute(cate una pt fiecare digit) si apoi Err. Daca are cineva idee, ce poate fi ? Va rog sa nu radeti de mine. Nu este facut in China si am dat pe el 130 ron acum doi ani.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Spitfire

1

• validae

1

• blazeu

1

• mihion

1

Top autori în acest subiect

• 2 săptămâni mai târziu...

Sau poate era "de incredere" numai un an si s-a... terminat (defectat). Eu am un cantar de alta marca, a functionat vreo 2 ani (cat garantia) si s-au intrerupt niste trasee de nu mai afiseaza un numar prea mare de segmante. Cum ar veni, cantareste dar nu mai afiseaza....Obiecte de consum....Altul.PS Asa crezi tu, ca nu e facut in China? Mai gandeste-te... Nu ca asta ar insemna ca e mai prost ca altele (care tot in China...)

Link spre comentariu

De obicei cedeaza traductorii de greutate (cel putin unul). Am patit si eu asta cand cantarul a fost folosit pe o suprafata neregulata si instabila (parchet laminat) si de atunci il folosesc doar pe gresie.E important ca toti traductorii sa fie in contact perfect cu solul, altfel cel mai solicitat va ceda la un moment dat, greutatea nerepartizandu-se egal pe toti.Acest lucru e valabil indiferent de firma constructoare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări