Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor cu o schema electronica

Vizitator mugurel

Postări Recomandate

• Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sebastian1970

4

• Mircea

1

• marius_3004

1

• Ticu

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator Insan3k

Sorry nici eu nu sunt expert in ale electronicii, dar am o idee despre cam ce ar trebui.

Problema este ca iti trebuie un motor si un transformator - nu ma pricep sa iti zic ce fel de motor, ce fel de transformator dar in rest.. nu stiu daca iti mai trebuie altceva inafara de ce am pus aici:

http://postimg.org/image/fuq4b3axj/

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

de ce tii neaparat sa fie cu alimentare solara?......oricum un motor de la o bormasina consuma cam mult.... deci ti-ar trebui un panou solar maricel.... mai bine ai alege varianta cu alimentarea motorului de la priza...plus ca ai avantajul ca va merge oricand si e si mai ieftin....pentru motor poate gasesti o bormasina prin targu` cu vechituri una defecta ceva..... chiar si motoru daca ar fi ars se poate bobina usor....

Link spre comentariu
Vizitator mugurel

nu ca tin neaparat doar ca ma gandeam ca nu ar trebui sa fie tare greu sa montez un panou solar mic pe care sa-l leg la 2 acumulatori.. cu bormasina e o varianta ok cred, doar ca tot am cautat pe net sa gasesc un magazin cu motorase, nu neaparat sa reconditionez unul stricat. nu cred ca poate fi foarte scump un motoras de genul sa-l cumpar.. nu stiti vreun site pe unde as putea sa gasesc asa ceva?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări