sebastian1970 Postat Iulie 16, 2013 Partajează Postat Iulie 16, 2013 o bormasina pot sa-ti dau eu,parte proasta e ca nu mai am acumulatorii Link spre comentariu
Vizitator Insan3k Postat Iulie 16, 2013 Partajează Postat Iulie 16, 2013 Sorry nici eu nu sunt expert in ale electronicii, dar am o idee despre cam ce ar trebui. Problema este ca iti trebuie un motor si un transformator - nu ma pricep sa iti zic ce fel de motor, ce fel de transformator dar in rest.. nu stiu daca iti mai trebuie altceva inafara de ce am pus aici: http://postimg.org/image/fuq4b3axj/ Link spre comentariu
sebastian1970 Postat Iulie 16, 2013 Partajează Postat Iulie 16, 2013 mai trebuia pus soarele,sistemul de incarcare a acumulatorului si acumulatorul Link spre comentariu
Vizitator Insan3k Postat Iulie 16, 2013 Partajează Postat Iulie 16, 2013 Bliss-ul de la XP tin minte ca era fara soare :P Link spre comentariu
geomx Postat Iulie 27, 2013 Partajează Postat Iulie 27, 2013 de ce tii neaparat sa fie cu alimentare solara?......oricum un motor de la o bormasina consuma cam mult.... deci ti-ar trebui un panou solar maricel.... mai bine ai alege varianta cu alimentarea motorului de la priza...plus ca ai avantajul ca va merge oricand si e si mai ieftin....pentru motor poate gasesti o bormasina prin targu` cu vechituri una defecta ceva..... chiar si motoru daca ar fi ars se poate bobina usor.... Link spre comentariu
Vizitator mugurel Postat Iulie 29, 2013 Partajează Postat Iulie 29, 2013 nu ca tin neaparat doar ca ma gandeam ca nu ar trebui sa fie tare greu sa montez un panou solar mic pe care sa-l leg la 2 acumulatori.. cu bormasina e o varianta ok cred, doar ca tot am cautat pe net sa gasesc un magazin cu motorase, nu neaparat sa reconditionez unul stricat. nu cred ca poate fi foarte scump un motoras de genul sa-l cumpar.. nu stiti vreun site pe unde as putea sa gasesc asa ceva? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum