Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

indentificare tv

Postări Recomandate

Stie cineva ce sasiu este in acest tv,TRUVISION model-P2035MTS,omul ma sunat,dar nu lam vazut acest tv,adica vreau sa stiu ce model de sasiu este,un raspuns,o idee.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bubusmecherul

5

• dan cod

3

• petru_f

1

• modoran

1

Top autori în acest subiect

Da asa este,Sasiu PT90 mam deplasat la om acasa si lam desfacut,am gasit finalul lini defect 1803dfh,ce pot pune in locul lui daca pe acesta nul am,am luat decat sasiul din tv,cand schimb acest tranzistor mai trebuie schimbat si vreun condesator,anume,sau nu,o idee.

Link spre comentariu

in 99% din cazuri nu e vinovat finalul linii..cauzele defectarii, pot fi insa multiple. verifica pe bec daca sursa scoate tensiune U1 ok.refa lipiturile in zona trafo linii,cuplaj deflexie.. schimba preventiv condensatorul din colectorul finalului de linii ( uzual 5,6....10 nf /2 kv). daca sasiul e cu traf driver trebuie schimbat si filtrajul pe el. e greu de depanat doar sasiul, dar astea sunt cateva cauze mai des intalnite care iti maresc sansele sa nu arzi imediat si urmatorul tranzistor montat.

Link spre comentariu

Dom dan,tin sa precizez ca numai saiul lam luat la mine,iar tubul cu caroseria tv-ului a ramas la om acasa;10 nf /2 kv),este in baza tranzistorului 1803dfi,acesta trebuie schimbat cumva,sasiul e cu traf driver, trebuie si acesta schimbat cumva,un raspuns cine doreste.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări