FlorinHiT Postat Iulie 11, 2013 Partajează Postat Iulie 11, 2013 Doresc sa realizez un mini avertizor si imi trebuie un semnal audio (bipait ,tiuit etc).Partea de preamplificare deja exista (Audio input amplitude 350mVp), ma intereseaza doar sa adaug un mic semnal/generator de sunet.Problema e ca doresc un montaj de dimensiuni foarte mici, care sa se alimenteze la 3V ,eventual daca pot adauga doar niste condestoare la intrarea preamplificatorului ca sa genereze un semnal.Nu ma intereseaza calitatea semnalului generat.Multumesc. Link spre comentariu
ratza Postat Iulie 11, 2013 Partajează Postat Iulie 11, 2013 De ce nu foloseşti un buzzer? Link spre comentariu
FlorinHiT Postat Iulie 11, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2013 De ce nu foloseşti un buzzer?La ce te referi mai precis?Buzzer stiu ca e un un difuzor piezo ,nu stiu de buzzer ca schema. Link spre comentariu
Spitfire Postat Iulie 11, 2013 Partajează Postat Iulie 11, 2013 Simplu... sau: http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSik_vz1KJyWrByqeX8i8Q4uYICKv2Y9FdDC2oaaTwQotUZW1-jpw Link spre comentariu
FlorinHiT Postat Iulie 11, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2013 Simplu... sau: http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSik_vz1KJyWrByqeX8i8Q4uYICKv2Y9FdDC2oaaTwQotUZW1-jpw Simplu intradevar,dar de la 3 la 9 volti e diferenta mare Link spre comentariu
Spitfire Postat Iulie 11, 2013 Partajează Postat Iulie 11, 2013 Cel de-al doilea functioneaza chiar si cu 1V, e un circuit basculant astabil... Link spre comentariu
ratza Postat Iulie 12, 2013 Partajează Postat Iulie 12, 2013 Eu mă refer la un buzzer care ţiuie din construcţie. Trebuie doar alimentat, nu are nevoie de alte montaje pe lîngă. Link spre comentariu
FlorinHiT Postat Iulie 12, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2013 Eu mă refer la un buzzer care ţiuie din construcţie. Trebuie doar alimentat, nu are nevoie de alte montaje pe lîngă.Am 3 buzzer-e prin casa pe care le-am alimentat si nu se aude decat un pacanit.Ingenioasa treaba ,insa eu stiam ca buzzer-ele sunt simple difuzoare,evident cu o alta impedanta si alta constructie. Link spre comentariu
mircea888 Postat Iulie 12, 2013 Partajează Postat Iulie 12, 2013 Exista si buzzere auto-oscilante, gasesti de cumparat, probabil ale tale sunt buzzere normale.Se aude un singur pacanit la inceput pentru ca ii dai curent continuu. Link spre comentariu
FlorinHiT Postat Iulie 12, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2013 Stiu si eu de buzzerele care deja au stabilit un sunet ,dar le stiu destul de mari fata de ce vreau eu ,adica cat o galena de telefon. Link spre comentariu
miron1947 Postat Iulie 12, 2013 Partajează Postat Iulie 12, 2013 le stiu destul de mari12mm diametru si 10mm inaltime, este mare?http://www.conexelectronic.ro/produs.php?id=136615 Link spre comentariu
albasete Postat Septembrie 9, 2013 Partajează Postat Septembrie 9, 2013 Posibil ca s-a rezolvat de-atunci. Unde scrie Pin 14 Atmega 8 este plusul. Alimentare 1,5 - 5 Vcc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum