Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Generator de sunet

FlorinHiT

Postări Recomandate

Doresc sa realizez un mini avertizor si imi trebuie un semnal audio (bipait ,tiuit etc).Partea de preamplificare deja exista (Audio input amplitude 350mVp), ma intereseaza doar sa adaug un mic semnal/generator de sunet.Problema e ca doresc un montaj de dimensiuni foarte mici, care sa se alimenteze la 3V ,eventual daca pot adauga doar niste condestoare la intrarea preamplificatorului ca sa genereze un semnal.Nu ma intereseaza calitatea semnalului generat.Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FlorinHiT

5

• Spitfire

2

• ratza

2

• mircea888

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Eu mă refer la un buzzer care ţiuie din construcţie. Trebuie doar alimentat, nu are nevoie de alte montaje pe lîngă.

Am 3 buzzer-e prin casa pe care le-am alimentat si nu se aude decat un pacanit.Ingenioasa treaba ,insa eu stiam ca buzzer-ele sunt simple difuzoare,evident cu o alta impedanta si alta constructie.
Link spre comentariu

Exista si buzzere auto-oscilante, gasesti de cumparat, probabil ale tale sunt buzzere normale.Se aude un singur pacanit la inceput pentru ca ii dai curent continuu.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări