Robert22 Postat Iulie 11, 2013 Partajează Postat Iulie 11, 2013 salutari am un aparat de reglat unghiul de fuga la autoturisme BORA 217 am urmatoarea problema sa bulit unitatea centrala de la acest aparat pe care rula WIN98 am inlocuit unitatea centrala pe care sa instalat WIN XP am instalat programul ptr aparat dar problema este ca am aparatul de mai jos care se conecteaza la portul LPT pe care nu il recunoaste ,intrebarea este de ce rula de pe win98 desi aparatul este din 2008 si de ce nu recunoaste aceasta cheie? http://oi43.tinypic.com/6q8oxd.jpg scuze de calitate este facut cu telefonu la repezeala scrie urmatoarele IBUTTON U.S PATENT 5,506,991 as fi interesat daca se poate rezolva sa ruleze pe xp sau sa caut sa instalez 98. va multumesc icon_jook Link spre comentariu
florinmar Postat Iulie 11, 2013 Partajează Postat Iulie 11, 2013 din cate stiu eu singurul windows care mai suporta lpt esti wind 2003 sau wind 2000 la windows xp sa scos aceasta cheie incercati cu linux ubuntu sau pinguy astept! Link spre comentariu
porscheg Postat Iulie 11, 2013 Partajează Postat Iulie 11, 2013 Nu s-a scos nimic LPT pe XP. Trebuie doar sa il instalezi ca o imprimanta si sa-i dai calea pe LPT. Aparatul e pe un drum si portul pe alt drum si nu se intalnesc intre ele. Atat doar. Link spre comentariu
Robert22 Postat Iulie 11, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2013 am inteles dar acesta nu ar trebui sa fie detectat ca si new hardware ?prin acest aparat se conecteaza si imprimanta la LPT dar nici acesta nu il gaseste Link spre comentariu
modoran Postat Iulie 11, 2013 Partajează Postat Iulie 11, 2013 Doar dispozitivele plug & play sunt detectate automat. Eu din cate stiu dispozitivele pe portul paralel sau pe portul serial nu sunt plug & play (posibil sa ma insel). Link spre comentariu
Robert22 Postat Iulie 11, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2013 am inteles sa vad ce rezolv Link spre comentariu
em2006 Postat Iulie 11, 2013 Partajează Postat Iulie 11, 2013 Citeste aici despre cheia ibutton: http://www.emil.matei.ro/ibutton.php Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum