Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

frigider beko nu ingheata

devdas_india

Postări Recomandate

salut, am un frigider ,beko,cu congelator incorporat,problema, intro zi acu o luna sa loat lumina si a tinut cam 4 ore lumina loat, cand a venit iar , pe ecranu frigiderului scria ca sus are 7 grade iar jos -2, grade lam lasat sa isi faca treaba , dupa un timp pe ecran arata la conjelator 10 grade , sus 2 grade, iam scot tot din conjelator lam spat si numic, acu 3 zile imi arata laecran -18 grade era inghetat dar nu a tinut decat o zii, cea ce vad eu ca la frigider adika sus imi ingheata peretele din spate a frigiderului cea ce inainte nu ingheta, care e problema ? sper sa fi inteles ceva

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nordix

1

• devdas_india

1

Top autori în acest subiect

salut....Pentru ca asta e un forum tehnic.....las la aprecierea altora sa comenteze referitor la modul tau de a te exprima...... Dupa parerea mea.....Beko-ul tau are nevoie de o reincarcare cu agent de racire a sistemului......Apeleaza la un meserias care sa-ti faca reincarcarea....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări