Vizitator wert-trew Postat Iulie 10, 2013 Partajează Postat Iulie 10, 2013 ajutati-ma cu o diagnostica...-dau power se aprinde numai luminita de la buton in rest nimic... -se incalzeshte procesorul video ecran negru ...elicea de la procesor nu se roteste...-la monitorul extern nu-mi arata nimik...- are ceva cu biosul sau nord bridge?asus x5dafmainboard E98382 hannstar j mv-4 Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Iulie 10, 2013 Partajează Postat Iulie 10, 2013 Este vorba de vre-o ,,Dacie" ceva.....ca nu imi dau seama ,se incalzeste motorul Specifica exact despre ce e vorba !!!!! Link spre comentariu
sebi Postat Iulie 10, 2013 Partajează Postat Iulie 10, 2013 bipae ceva?ce placa,proc si ram este? Link spre comentariu
Vizitator wert-trew Postat Iulie 10, 2013 Partajează Postat Iulie 10, 2013 asus x5dafmainboard E98382 hannstar j mv-4 Link spre comentariu
Vizitator wert-trew Postat Iulie 10, 2013 Partajează Postat Iulie 10, 2013 Este vorba de vre-o ,,Dacie" ceva.....ca nu imi dau seama ,se incalzeste motorul Specifica exact despre ce e vorba !!!!!cer scuze... am modificat deja Link spre comentariu
sebi Postat Iulie 10, 2013 Partajează Postat Iulie 10, 2013 poate fi bai de la cipsetul video,incercati si cu monitor extern. Link spre comentariu
Vizitator wert-trew Postat Iulie 10, 2013 Partajează Postat Iulie 10, 2013 poate fi bai de la cipsetul video,incercati si cu monitor extern.mersi..am incercat deja ... nimik ....negru.... Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Iulie 10, 2013 Partajează Postat Iulie 10, 2013 Cred ca scrie Reball pe chipsetul placii video .....! Link spre comentariu
Vizitator wert-trew Postat Iulie 10, 2013 Partajează Postat Iulie 10, 2013 Cred ca scrie Reball pe chipsetul placii video .....!crezi ca e devina cipsetul video ?... voi incerca un reballceva mai tirziu... vrau sa fiu sigur...multumesc... Link spre comentariu
Vizitator wert-trew Postat Iulie 19, 2013 Partajează Postat Iulie 19, 2013 Cred ca scrie Reball pe chipsetul placii video .....!intradevar asa a fost... dupa un reball a revenit tot la normal ... multumesc .. . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum