Dorin007 Postat Iulie 10, 2013 Partajează Postat Iulie 10, 2013 Salut tuturor.Problema sta in felul urmator:am auzit o piesa parca intr-o discoteca si am inteles numai cate ceva din ea. canta cam asa(nu mai stiu exact): ok don't stop let's go, let's work,let's work don't stop...Cine ma poate ajuta ii multumesc. Link spre comentariu
Dorin007 Postat Iulie 11, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2013 Ca sa va mai ajut un pic va mai spun ca a urmat un instrumental asa cu bass si parca in toata piesa se repeta ce am zis eu mai sus Link spre comentariu
gica70 Postat Septembrie 15, 2013 Partajează Postat Septembrie 15, 2013 Poate cei mai in varsta ma pot ajuta sa-mi amintesc o piesa muzicala care avea refrenul cam asa: blue, blue, amore blue; parca era in italiana si avea si o varianta orchestrala foarte raspandita la acea vreme la radio. Va multumesc. Link spre comentariu
marius_3004 Postat Septembrie 15, 2013 Partajează Postat Septembrie 15, 2013 Rosanna rocci-amore blue? Link spre comentariu
gica70 Postat Septembrie 17, 2013 Partajează Postat Septembrie 17, 2013 Multumesc marius. Tot cautand am aflat piesa, se numeste "Love is blue" al nemuritorului Paul Mauriat; sa-mi fie rusine ca l-am uitat!Tot asa am mai dat de-o piesa veche si frumoasa a lui Jose Feliciano, "Che sera". Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum