Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Boxe pentru Receiver AV

Vizitator Claudiu D

Postări Recomandate

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

5

• Liviu M

4

• DonNCSS

1

Doar dacă ai ieşiri de semnal de pe fiecare canal (din procesorul de sunet) pe care să le conectezi la intrările acelor boxe active. Slabă speranţă să ai aşa ceva.----------------Alea sînt boxe de sonorizare nu de audiţie de calitate. Adică sînt urmaşele megafoanelor.

Link spre comentariu

la receiverul meu..

Ce receiver ai?Exista unele care au pe post de iesirile 6&7 iesiri neamplificate. Acolo probabil le poti folosi.
Link spre comentariu

Da, nu merg, toate iesirile sunt amplificate.

In general, la receiverele astea se iau boxe pasive. Seturile arata cam asa.

Cum sunt multi producatori cu multe modele si cu preturi pentru toate buzunarele, e greu sa-ti recomande cineva ceva anume. Recomandarea generala e sa incerci sa le asculti in magazine (ideal ar fi pe un receiver ca al tau) sau sa le poti comanda online - asculta - trimite inapoi daca nu sunt ce-ti trebuie.

Link spre comentariu

Sînt mai multe:1. nu ai unde să le legi decît la ieşirile de difuri.2. volumul general îl stabileşti din receiver sau din boxe?3. volumul individual pe fiecare canal cum îl stabileşti?4. dacă dai mai tare din receiver, poţi să strici amplifurile boxelor.5. nefiind boxe dedicate, se vor auzi ca un ....6. ai nevoie de minim 7 prize ptr toate.7. ai loc ptr toate stativele boxelor prin casă?Plus alte probleme...----------------Am bănuiala că nu ştii ce înseamnă boxe active.

Link spre comentariu
Vizitator Claudiu D

Si nu ma intereseaza 7 boxe. Doar 2 mai puternice pentru front , restul vor fi sateliti.Cele doua de pe front ma intereseaza sa fie puternice.

Link spre comentariu

Pai,din ce ai postat acolo,boxele alea sunt cu amplificare interna,si oricum nu sunt facute pentru aplicatii domestice,ci mai mult pentru maneliade si alte zdranganele.Dar odata ce recever-ul este 7.1,de ce nu cumperi un set de sateliti+subwoofer(gen 5 sateliti+subwoofer)?

Link spre comentariu
Vizitator Claudiu D

Principalul motiv este faptul ca in general sistemele de boxe 5.1 sunt slabute, cele pana in 1000 de euro, iar cele de calitate au preturi exgerate.

As fi vrut in prima faza sa imi iau 2 boxe serioase pentru front si un subwoofer, ulterior urmand sa completez sistemul. De aceea mi-am indreptat atentia spre cele in genul celor de la RCF, pentru faptul ca sunt puternice. Exista si pasive http://www.shopmania.ro/echipament-dj-a ... ai-8612218 insa nu stiu daca receiverul le poate "duce".

Link spre comentariu

Alea sînt boxe de sonorizare la o adunare, club, nu de audiţie de calitate, faptul că sînt pasive de data asta, nu le face mai bune ptr casă. Nu contează puterea lor, atît timp cît o au mai mare ca etajul final din amplif, receiver, sau ce altă sculă foloseşti.

Link spre comentariu

atît timp cît o au mai mare ca etajul final din amplif

Exista teorii (sustinute chiar de producatori de boxe, eu am citit-o la magnat) conform carora puterea boxelor trebuie sa fie mai mica decat cea a amplificatorului la care sunt legate.Revenind la intrebare, in 1000 de euro ar trebui sa intre sisteme 5.1 decente. Daca vorbim "doar" de 2.1 ar trebui sa fie chiar mai usor.Cel putin asa e pe unde balauresc eu.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări