Vizitator staticxxx Postat Iulie 10, 2013 Partajează Postat Iulie 10, 2013 Cunoasteti vreun service/baiat care se pricepe sa schimbe caracasa unui SE Xperia Ray (ST18i)?Am cumparat aceasta carcasa Carcasa Sony Ericsson Xperia ray aurie Originalasi vad ca multe "service-uri" gsm ma refuza pe motiv ca display-ul este lipit si nu se pricep sa-l puna la loc dupa ce il dezlipesc, etc.Multumesc anticipat! Link spre comentariu
voodoo Postat Iulie 10, 2013 Partajează Postat Iulie 10, 2013 Nu lipirea e problema .Dezlipirea ... Link spre comentariu
Vizitator staticxxx Postat Iulie 11, 2013 Partajează Postat Iulie 11, 2013 dap.deocamdata singurul Service GSM care a acceptat este un baiat de pe langa Hala Traian... Link spre comentariu
voodoo Postat Iulie 11, 2013 Partajează Postat Iulie 11, 2013 La 300 de lei m-aş băga şi eu . Link spre comentariu
Vizitator staticxxx Postat Iulie 11, 2013 Partajează Postat Iulie 11, 2013 Trebuie ca glumesti..Mi-a cerut 100 lei baiatul celalalt.Iar la o adica, cumpar ecranul cu touch cu 85 lei si il sparg pe cel vechi si imi fac singur treaba..C;mon...300.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum