Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv Truvision P2135MTS, sasiu pt90

b17liviu

Postări Recomandate

tv-ul are rastru cu imagine alba,fara purici ,tensiunile sunt ok ,am inlocuit jungla stv 2248,quartzul,dar defectul persista ,modulul video este cu tranzistori, ori ce ideie e bine venita,multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• b17liviu

10

• dan cod

9

• smd-man

2

• leoncris

2

Top autori în acest subiect

procesorul e st921995 c7b1,se pare ca cineva a umblat la screen si focus ,dupa ce am micsorat din potentometre mi-a aparut rastru cu purici si osd-ul acum pot sa umblu prin meniu dar nu pot sa il fac sa caute deoarece nu am telecomanda lui, curios nu are nici un post memorat in lista cu canale la frecventa nu e memorat nimic,am modificat la imagine , luminozitate si contrast si a memorat ,ramane sa ii gasec telecomanda .

Link spre comentariu

procesorul este ST92195C7B1/XXX -foarte importante ultimele 3 litere care repezinta terminatia procesorului.posibil ca tv-ul sa fi functionat numai in av de la cumparare pana in prezent si asa se explica lipsa proramelor memorate.trebuie sa stabiliti acum daca ptentiometrii de screen si focus sunt ok sau trebuie alt traf sau ati intalnit un client bagacios.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări