Incepator Postat Septembrie 25, 2006 Partajează Postat Septembrie 25, 2006 http://www.nastase.go.ro Link spre comentariu
Palade Vlad Postat Septembrie 30, 2006 Partajează Postat Septembrie 30, 2006 Am si eu o intrebare: ce se intampla daca supraexpun cablajul(il expun la UV mai mult decat este nevoie)?Multumesc. Link spre comentariu
Depanatoru Postat Octombrie 2, 2006 Partajează Postat Octombrie 2, 2006 Nimic , daca folia este facuta de calitate ( desenul opac ). Daca nu , ti se va expune pana la urma si partea de fotorezist acoperita :toimonster: Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Noiembrie 10, 2006 Partajează Postat Noiembrie 10, 2006 Salut,Va rog !! careva!! lamuriti-ma si pe mine!! :prayer: cum e procesul?? soda caustica se pune pe cablaj inainte sau dupa expunere? explicati-mi si mie careva ca tare as incerca si eu sa fac cablaje asa :prayer: :smt006 Link spre comentariu
Vizitator Soundcris Postat Noiembrie 15, 2006 Partajează Postat Noiembrie 15, 2006 salut intai expui cablaju la ultraviolete si dupa aia fara sa iesi cu el la lumina puternicapui in soda caustica dar pui 2lingurite de soda la 1litru 1,5 litri de apa vezi ca dak vrei un cablaj mai mare ai nevoie de mai multe becuri dak e de marimea celui care l facut io ajunge 1 bec spor la treaba!! :goodman: Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Noiembrie 15, 2006 Partajează Postat Noiembrie 15, 2006 si de unde iau un astfel de cablaj? :smt006Later edit...am vazut ca ai scris ca de la capodimonte ai luat cablajul dar nu il gasesc...cum ai scris sau cum l-ai comandat ca eu inca nu am gasitP.S. mai caut maine , azi sunt obosit :partyman: Link spre comentariu
Vizitator Soundcris Postat Noiembrie 16, 2006 Partajează Postat Noiembrie 16, 2006 la cablaz dai la search scrii FR4 :supz: :drinkers: Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Noiembrie 16, 2006 Partajează Postat Noiembrie 16, 2006 poi si e bun si ala mai ieftin? :smt003 tu pe care l-ai luat? Link spre comentariu
Vizitator Soundcris Postat Noiembrie 16, 2006 Partajează Postat Noiembrie 16, 2006 pai vezi ce marime iti trebuie sa sie foto vezi ca este si dublu placat :weedman: :goodman: :supz: io am luat FR475X100/3500 la 5,39 RON dar vezi ca tres sa iei minim 3 bucati :partyman: Spor la treaba!! Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Noiembrie 16, 2006 Partajează Postat Noiembrie 16, 2006 poi da dar fiind cablaj fotosensibil nu se va coroda in continuare ? sau soda caustica ii face ceva? ca eu asta nu inteleg :( Link spre comentariu
Vizitator Soundcris Postat Noiembrie 16, 2006 Partajează Postat Noiembrie 16, 2006 unde ajunge lumina UV cand bagi in soda caustica fotorezistu d p placa sare si ramane circuitu imprimat si apoi bagi in clorura ferica se va coroda numa locurile unde nu este fotorezist Link spre comentariu
cristitranca Postat Februarie 5, 2007 Partajează Postat Februarie 5, 2007 cam scumpa metoda, dar pentru unele montaje chiar nu se poate fara, ami ales cand esti nevoit sa treci printre picioarele unui integrat cu un traseu :axe: dar am si eu o intrebare: unde realizati asta? cand sprayezi cablajul cu POSITIV 20,pana se usuca sprayu pana aplici folia pe el, nu trebuie sa fie pus la lumina. voi vedeti pe intuneric complet? explicati mai pe larg partea asta in camera? noaptea? pe inserat sau cum si cand?astept raspuns, poate ma apuc si eu Link spre comentariu
Yo4You Postat Februarie 5, 2007 Partajează Postat Februarie 5, 2007 Stam cu lumini de licurici :LOL: nu mai se baga intr-o cutie adecvata si ferit de orice sursa de lumina ca se degradeaza pana si la becul de camera, cutia trebuie sa fie inchisa si lasat sa se usuce fotorezistul (nu are voie sa patrunda praf de asta trebuie inchisa cutia ) mai departe s-a tot vorbit pe aici bla bla easy . Link spre comentariu
Incepator Postat Februarie 6, 2007 Partajează Postat Februarie 6, 2007 Fotorezistul aplicat pe cablaj nu este chiar asa de sensibil,poti lucra la lumina zilei sau a celei de la bec...numai sa nu exagerezi cu orele sau sa-l expui la lumina puternica a soarelui ptr un timp prea indelungat.Poti lucra cu el la o lumina normala fara probleme.Oricum de cand ai dezlipit folia protectoare si pana il vei expune va dura cateva minute doar. Link spre comentariu
cristitranca Postat Februarie 6, 2007 Partajează Postat Februarie 6, 2007 dar daca vreau sa sprayez, pot sa sprayez la lumina zilei sau intr-o camera cu transperantele trase, mai intunecata, apoi sa o bag in cutie sa se usuce?dupa ce se usuca, la fel, intr-o camera intunecata(cu jaluzele trase) se poate lucra? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum