Vizitator marinica2222 Postat Octombrie 28, 2004 Partajează Postat Octombrie 28, 2004 As vrea sa fac un amplificator pt pc bagat in atat de controversata carcasa de CD-ROM. Ma gandeam la un amplificator 2x40W facut cu TDA (parca 8560, nu mai stiu sigur); amplificatorul va fi simplu, fara corector de ton sau alte montaje. Ca sursa de alimentare ma gandeam sa folosesc alta sursa de alimentare decat cea a calculatorului (deci din cea de-a doua sursa de alimentare de 200W voi alimenta doar amplificatorul).Intrebarea mea este daca se poate arde cea de-a doua sursa si in ce conditii se poate arde aceasta sursa.10x Link spre comentariu
niq_ro Postat Octombrie 29, 2004 Partajează Postat Octombrie 29, 2004 daca e sursa separata nu prea vad de ce ti-ai face probleme...eu mi-am schimbat sursa calculatorului cu una de 350W si folosesc un 2x22W (TDA1554Q)... Link spre comentariu
Vizitator marinica2222 Postat Noiembrie 3, 2004 Partajează Postat Noiembrie 3, 2004 si daca am sursa de 250W? Link spre comentariu
Vizitator andrey82 Postat Noiembrie 3, 2004 Partajează Postat Noiembrie 3, 2004 Daca sursa ta este mai veche si scrie pe ea 200-250 de W s-ar putea sa fie mult mai buna decat sursele fabricate recent pe care scrie 300-400w. Nu stiu de ce dar in urma cu cativa ani se scria pe bune pe surse de cat sunt. Si oricum nu stiu daca se poate arde sursa daca nu e suficient de puternica. Eventual pur si simplu nu ai destula putere pentru amplif. Dupa parerea mea poti pune linistit un amplif de 2x40 w pe o sursa de 250 w. Link spre comentariu
Vizitator pamihai Postat Noiembrie 4, 2004 Partajează Postat Noiembrie 4, 2004 sa va spun si eu ceva despre surse: am fost la cineva in israel care se ocupa cu vanzari de surse pt. ca vroiam sa-mi cumpar o sursa de 400w.stiti ce mi-a spus? toate sursele astea din china si taiwan sunt la fel, adica daca cumperi una de 200w sau 450w e acelasi lucru, doar lipesc alta hartie Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum