costel32 Postat Iulie 10, 2013 Partajează Postat Iulie 10, 2013 salut!ma poate ajuta cineva cu o idee referitor la un defect la sasiul mai sus mentionat.sursa taraie in stand-by iar la comanda becul care este montat in locul tz final linii se aprinde pt putin timp dar nu la capacitate tens principala ajungand la maxim 60v.am schimbat optocuplorul ,integratul din sursa,conzi electrolitici din primar si secundar,diode si degeaba.nu mai am idei sursa. are un integrat 44608-40p.va multumesc! Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 10, 2013 Partajează Postat Iulie 10, 2013 Tranzistoprii din secundar trebuiesc verificati .Este si unul digital acolo.Plus sa nu ai ceva scurt pe alte secundare. Link spre comentariu
tiby_1981 Postat Iulie 10, 2013 Partajează Postat Iulie 10, 2013 De verificat si lipiturile la integratele stabilzatoare de tensiune mica.. Link spre comentariu
costel32 Postat Iulie 10, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2013 De verificat si lipiturile la integratele stabilzatoare de tensiune mica..am verificat tot si degeaba Link spre comentariu
tiby_1981 Postat Iulie 10, 2013 Partajează Postat Iulie 10, 2013 Nu este vorba neaparat de verificat,refaceti lipiturile.. Link spre comentariu
robert1000 Postat Octombrie 2, 2018 Partajează Postat Octombrie 2, 2018 Am acelasi defect. Cum s-a rezolvat? Stima! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum