adrian98 Postat Iulie 10, 2013 Partajează Postat Iulie 10, 2013 Salut,avem la atelier un panou de sigurante de 380V,ce am putea face sa ramanem doar cu 220? Link spre comentariu
iuli09 Postat Iulie 10, 2013 Partajează Postat Iulie 10, 2013 cerere la electrica daca vreti sa modificati tipul bransamentului din trifazic in monofazic Link spre comentariu
zal Postat Iulie 10, 2013 Partajează Postat Iulie 10, 2013 Se poate folosi şi aşa, modificînd circuitele ce pleacă din el şi consumatorii. De exemplu, iluminatul e pe 220V, pe una din faze, sau pe toate trei, după cît e de mare acel atelier. Depinde de ce se doreşte de fapt acolo, economie sau modernizare. Link spre comentariu
capabilu Postat Iulie 10, 2013 Partajează Postat Iulie 10, 2013 Salut,avem la atelier un panou de sigurante de 380V,ce am putea face sa ramanem doar cu 220?Sa trosniti 2 faze Link spre comentariu
vera Postat Iulie 10, 2013 Partajează Postat Iulie 10, 2013 Cum a spus si colegul zal, utilizati bransamentul trifazat. Oricare din cele 3 faze cu nulul, va furnizeaza 230V. Daca nu aveti ce face cu banii si timpul, puteti cere schimbarea bransamentului in monofazat Link spre comentariu
zal Postat Iulie 10, 2013 Partajează Postat Iulie 10, 2013 Ar trebui să se gîndească bine înainte, puterea disponibilă monofazat e mai mică. Plus schimbarea utilajelor cu altele.Mă gîndesc că e vorba de o confuzie şi e vorba de alimentarea unui utilaj cu 220V monofazat dintr-un tablou de distribuţie de 380V trifazic. Probabil că nimeni de acolo nu se pricepe la electrotehnică. -----------------Ca de obicei, se dau prea puţine informaţii şi restul trebuie să ghicim. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum