Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

domnilor emil sint am citeva nelamuriri vasi ruga sugestii.in alimentator[power supply] am tz q0624 buz91 crapat acuma din alt tv am scos tot din alimentare p6nc60fp si nu stiu ce este as dori citeva echivalente pentru buz91 multumesc anticipat.cu stima emil. :101 y

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ignaemil

4

• leoncris

2

• Toni Marginean

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Toni Marginean

Vai de mama ei limba romana!Ce tip de Loewe este, ce sasiu?In principiu puteti monta un BUZ 90 dar inainte de a inlocui tranzistorul defect trebuie sa gasiti cauza defectarii lui.

Link spre comentariu

da domnul toni imi ce scuze este acelasi loewe q4000 3570z va multumesc frumos pentru schema ati mai putea da ceva echivalenti ,tv sa defectat la o pana de curent.asi dori totusi daca se poate sa stiu tz asta cu ce este echivalent este p6nc60fp nu este echivalent cu buz 91?cu stima emil.

Link spre comentariu

domnule leoncris mai am o problema sau un tz.caruia nu ii pot gasi echivalenttot la leowe q4000este psnk60z de fapt el a fost in locul lui buz 91a si as vrea sa stiu daca sunt echivalenti.multumesc anticipat.cu stima emil tesi mai ruga ceva am primit tot din forumo schema dar nu prea se potriveste tv. este leowe profil 3570z si din forum mi sa spus ca este un sasiu q4000.cele bune.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări