Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema WI-Fi.

Cilibiu

Postări Recomandate

Salut tuturor. Am o problema cu WI-FI-ul.Mai exact am montat un ACCES POINT pe un perete la aproximativ 30cm de tavan, acces-point-ul este cu 2 antene si este ZEXSTAR (parca). Problema sta in felul urmator.Daca stau langa el, sau la distanta de 10m dupa un perete gros de beton, am semnal 30% si mi se conecteaza la el , primind si date de la acces-point, ma refer strict la telefon.Insa daca ma duc sus la etaj, DEASUPRA lui ma conectez greu cu telefonul si dupa ce sa conectat uneori imi apare "no responding gatway", cea ce ma duce cu gandul ca telefonul nu are putere sa transmita intrucat acces-point-ul sa imi raspunda, uneori merge, alteori nu. Tinand cont ca stau deasupra lui, sa zicem la nici 2m, despartiti de un perete de beton armat de 40cm, de ce face figuri, in drept cu el , acelasi beton si distanta mai mare, merge, antenele sunt indreptate in sus.Ce pot face in acest caz?Cu respect.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Cilibiu

2

• elmar

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

eu nu as face confuzia ... de a compara un perete cu un plafon/tavan armat ...in perete e posibil sa nu existe fier decat la salpi pe cand la plafon este cel putin o plasa sudata din fier (cred ca deasa ) deci ecranarea radio e destul de "buna" si semnalul trece greu.(e doar o ipoteza...dvs stiti mai bine din ce e facuta casa) totusi incercati sa modificati pozitia antenelor ...poate ve-ti inbunatati putin semnalul...

Link spre comentariu

Stau la bloc...... treaba cu antenele am incercato dar nimic.Ma gandesc sa scot una din antene aproape de suprafata tavanului, sa dau o baura de 30cm adancime si sa bag antena pe acolo, poate nimeresc prin gaurile plasei.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări