schnapy Postat August 21, 2006 Partajează Postat August 21, 2006 Am nevoie de o schema de transciever cu smd care sa nu fie in banda fm, sa fie stabil, destul de mic si sa aiba o raza de acoperire > 100 metri. :prayer: :prayer: Link spre comentariu
vsurducan Postat August 22, 2006 Partajează Postat August 22, 2006 Am nevoie de o schema de transciever cu smd care sa nu fie in banda fm, sa fie stabil, destul de mic si sa aiba o raza de acoperire > 100 metri. :prayer: :prayer: SMD reprezinta tehnologia si nu principiul. Transciever inseamna emitator si receptor. Poate fi TDD (time division) sau FDD (frequency division). Poate fi analogic sau digital. Asadar intrebarea trebuie pusa dupa ce a avut loc o documentare prealabila. De ce trebuie sa ghicim ce te intereseaza de fapt ? :toimonster: Incearca pe Google sa vezi daca Zigbee poate fi ceea ce doresti,cele bune,Vasile Link spre comentariu
Blind Postat August 22, 2006 Partajează Postat August 22, 2006 Probabil nu il intereseaza principiul ci doar sa fie realizabil cu componente SMD pentru a-l folosi intr-o aplicatie miniatura (probabil un microfon portabil). Eu asta inteleg din ce zice el Link spre comentariu
schnapy Postat August 23, 2006 Autor Partajează Postat August 23, 2006 Exact la asta vreau. Sa-l folosesc pe post de microfon portabil. Are cineva idei?? Link spre comentariu
Blind Postat August 23, 2006 Partajează Postat August 23, 2006 Ce ai putea sa faci este sa cauti un transciever in 441 MHz, sau in alta frecventa, cat mai simplu posibil, apoi componentele le inlocuiesti cu smd acolo unde se poate.O lista de echivalente SMD gasesti in alt post pe forum, stiu sigur ca am pus eu fisierul respectiv Link spre comentariu
Blind Postat Septembrie 1, 2006 Partajează Postat Septembrie 1, 2006 http://jap.hu/electronic/rf.html Incearca sa vezi ce echivalenti in SMD gasesti la piesele active din schema. PS Daca ai gasit o schema de transciever facut cu SMD sa-mi dai un pm, vreau si eu :smt003 Link spre comentariu
bogdanm Postat Septembrie 1, 2006 Partajează Postat Septembrie 1, 2006 Poate imi scapa ceva, dar de ce ai nevoie de un transceiver daca vrei sa-l folosesti ca microfon? Link spre comentariu
Blind Postat Septembrie 1, 2006 Partajează Postat Septembrie 1, 2006 De obicei la un transceiver sunt date separat schemele pentru emitator si pentru receptor (vezi de ex linkul dat de mine). Astfel poti sa folosesti doar emitatorul pt microfon si doar receptorul pt intrarea in mixer/statie. Link spre comentariu
bogdanm Postat Septembrie 1, 2006 Partajează Postat Septembrie 1, 2006 Ah. Eu am inteles ca vrea un chip transceiver SMD. My bad. Link spre comentariu
Blind Postat Septembrie 1, 2006 Partajează Postat Septembrie 1, 2006 Nop, un emitator cu componente smd si un receptor tot cu componente smd, ca sa "fie pe felie" :smt003 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum