Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

SMD Transciever foarte stabil !!!

schnapy

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Blind

5

• bogdanm

2

• schnapy

2

• vsurducan

1

Top autori în acest subiect

Am nevoie de o schema de transciever cu smd care sa nu fie in banda fm, sa fie stabil, destul de mic si sa aiba o raza de acoperire > 100 metri. :prayer: :prayer:

SMD reprezinta tehnologia si nu principiul. Transciever inseamna emitator si receptor. Poate fi TDD (time division) sau FDD (frequency division). Poate fi analogic sau digital. Asadar intrebarea trebuie pusa dupa ce a avut loc o documentare prealabila. De ce trebuie sa ghicim ce te intereseaza de fapt ? :toimonster: Incearca pe Google sa vezi daca Zigbee poate fi ceea ce doresti,cele bune,Vasile
Link spre comentariu

Probabil nu il intereseaza principiul ci doar sa fie realizabil cu componente SMD pentru a-l folosi intr-o aplicatie miniatura (probabil un microfon portabil). Eu asta inteleg din ce zice el

Link spre comentariu

Ce ai putea sa faci este sa cauti un transciever in 441 MHz, sau in alta frecventa, cat mai simplu posibil, apoi componentele le inlocuiesti cu smd acolo unde se poate.O lista de echivalente SMD gasesti in alt post pe forum, stiu sigur ca am pus eu fisierul respectiv

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

De obicei la un transceiver sunt date separat schemele pentru emitator si pentru receptor (vezi de ex linkul dat de mine). Astfel poti sa folosesti doar emitatorul pt microfon si doar receptorul pt intrarea in mixer/statie.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări