Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema router Huawei Hg655b

Vizitator The Good Boy

Postări Recomandate

Vizitator The Good Boy

Sall. Am router Huawei Hg655b de la romtelecom si am o problema cu reteau wifi. Am un telefon Nokia C5-03 si cand incerc sa vad videoclipuri de pe youtube se restarteaza routerul. Care sa fie cauza? Am mai incercat si cu un Samsung Star 3 si aceeasi chestie. Chestia asta se intampla numai atunci cand incerc sa ma uit pe youtube ca in rest merge bine. Va rog un raspuns cat mai rapid. Multumesc! :jytuiyu

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ndor

1

• The Stressmaker

1

Top autori în acest subiect

Incarcati conexiunea si cu altceva (download) si observati daca se restarteaza. Daca da este bine sa-l puneti la rece (la propriu). Poate sa fie de la incalzire. Daca se blocheaza numai conexiunea de wireless (trebuie testata si cea cu cablu, adica cea "lan") atunci chemati service-ul poate il schimba daca este luat in custodie.

Link spre comentariu
Vizitator tranzistor21

Salut .Este o problema de firmware , mai mult ca sigur ai prima versiune cu care a venit router ul.La prima versiune este aceasta problema cu restarturile ,cand se vizualizeaza fisiere video cu telefoanele. Solutia este un update la firmware . Atentie sa " nu cada curentul " in timpul update-lui.Veriunea veche : V100R001C02B018Versinea noua : V100R001C02B025Daca nu il gasesti pe net ,trimite adresa de mail pe PM si il trimit maine.

Link spre comentariu
  • 8 luni mai târziu...
Vizitator cioby1990

Salut. Am și eu aceeași problema cu routerul HG655B se tot resetează indiferent ca folosesc netul sau nu, am verificat si conexiunea si eu ok plus ca mai face si un zgomot, un tiuit mai precis, stiti de la ce ar putea fi? Multumesc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări