hpavictor Postat August 13, 2013 Partajează Postat August 13, 2013 De la cine trebuie sa primesti permisiunea ? Link spre comentariu
adrian_pic Postat August 13, 2013 Partajează Postat August 13, 2013 Permisiunea de la persoana de la care am pozele. Poze cu ce este sub capota la BAT-urile cu lampi nu am vazut pe net. Oricum tu poti sa rogi un dealer din Bucuresti sa dea capacul jos la un BAT pe lampi sa vezi daca accepta. Link spre comentariu
carageae Postat August 13, 2013 Partajează Postat August 13, 2013 Pai sa-l rugam in cor...chiar daca, cel putin in cazul meu, e doar curiozitate...sigur nu pot reproduce acasa asa ceva... Link spre comentariu
hpavictor Postat August 20, 2013 Partajează Postat August 20, 2013 De la cine trebuie sa primesti permisiunea ?Eu am primit permisiunea de la Dnul Dan Panaitescu sa va prezint cateva imagini cu amplificatorul SE 845 .Desigur , imaginile nu spun totul , acest amplificator trebuie neaparat ascultat . Doritorii pot lua legatura cu Dnul Panaitescu pentru amanunte ! Din punct de vedere al redarii muzicii , nu am nimic de reprosat . Este un amplificator dintr-o alta lume . Este pur si simplu incredibil cu cata usurinta reda orice gen de muzica la o calitate ce poate satisface pe cei mai pretentiosi melomani , totul este la superlativ . Link spre comentariu
THOMAS Postat Septembrie 15, 2013 Partajează Postat Septembrie 15, 2013 Sambata dupa amiaza am avut deosebita placere sa trec pe la dl.Panaitescu si intamplarea/norocul a facut sa mai gasesc acolo amplificatorul cu 845.Probabil d-lui ii facea proba de anduranta. Ce pot sa spun???... nu am urechi educate si nici pregatire muzicala de nivel superior,dar ce am auzit acolo a fost la un nivel cu mult peste ce am ascultat cu alte amplificatoare de firma sau DIY. Poate sa fi subiectiv acum,dar amplificatorul d-lui Panaitescu este o exceptionala realizare cam din toate punctele de vedere. Personal am avut cateva mici obiectii si anume culorile alese pentru sasiu,transformatoare si lemnul din lateral nu prea prea sunt inspirate,dar dupa cum a spus si d-lui :"asa a vrut clientul!" Alta obiectie a fost referitoare la temperatura atinsa de traful de alimentare,cred ca pentru viitorul amplificator ar trebui redimensionat traful. Oricum,realizarea d-lui Panaitescu este de departe cea mai faina realizare din tara noastra in acest domeniu,daca sunt si altele nu au decat sa le scoata la mezat (!!!),deocamdata il felicit pe dl. Panaitescu pentru profesionalismul,tenacitatea si puterea de munca pe care o are! Ca sa nu uit: ca o mica surpriza d-l Panaitescu mi-a aratat si probat o notate in domeniul amplificatoarelor de chitara si anume un pitic de 18W cu 2XEL84 (6P14P),o bijuterie de amplificator care suna exceptional, o dinamica si un atac pe difuzor ce-ti da impresia unui amplificator de cel putin 50W,nu mai vorbesc de multiplele facilitati de conectare a diverselor efecte electronice specifice chitaristilor si bineinteles realizarea mecanica si curatenia unui montaj electronic profesional. Atentie! sunt doar parerile mele,nu sunt chitarist nici muzician,dar facand parte din categoria consumatorilor de muzica nu pot sa spun decat ca mi-a placut tare mult. Felicitari d-le Panaitescu si va asteptam cu noi proiecte!P.S ca sa vedeti ca nu urmaresc nimic,va marturiesc ca la proba amplificatorului cu 6C33C am fost cam dezamagit,nu-mi spune nimic acest amplificator...,poate doar ca l-am ascultat dupa ce am ascultat bijuteria cu 845 (!!),oare?! Singurul amplificator ce l-am auzit cu 6C33C in SE si mi-a placut, a fost al lui @gabrielbecheanu (Constanta),o copie fidela a schemei lui Borbely,un amplificator si o realizare excelenta. Boxele pe care am ascultat amplificatorul cu 845 sunt niste Kenwood inchise si cu membrana pasiva,nu am retiunt ce tip anume erau. Link spre comentariu
adrian_pic Postat Septembrie 15, 2013 Partajează Postat Septembrie 15, 2013 Oricum,realizarea d-lui Panaitescu este de departe cea mai faina realizare din tara noastra in acest domeniu,daca sunt si altele nu au decat sa le scoata la mezat (!!!)Exista la Iasi SE cu GM70 finalizat care (si dupa oscilograme) este cu MULT PESTE 845. Dar dupa mine SE-ul (nu stiu daca este finalizat la nivel de carcasa) care este pe primul loc si va fi greu de detronat (asta si dupa oscilograme!!!!) este A2-ul lui MARIUS! cu 6C33C am fost cam dezamagit nu ati fost singurul care a constat asta dar marea majoritate au ridicat acel 6C33C la nivel de NIRVANA cand a fost lansat topicul. Nume grele de pe forum au adus laude si osanale ca in timp sa o intoarca ca la Ploiesti. Link spre comentariu
hpavictor Postat Septembrie 15, 2013 Partajează Postat Septembrie 15, 2013 Daca nu folosesti incinte acustice de calitate , orice amplificator bun este ca apa sfintita : nu face rau dar nici bine !Referitor la observatia legata de 6S33S versus 845 ai perfecta dreptate , am fost " putin " entuziast .845-ul este cu mult superior , dar face parte din alta clasa de pret .Perceptia sunetelor este foarte subiectiva ... in timp .Mentionez ca am oarecum circumstante atenuante : si eu fac parte din categoria " consumatorilor de muzica " , adica nu sunt lautar . Link spre comentariu
gedd Postat Septembrie 16, 2013 Partajează Postat Septembrie 16, 2013 Pare interesant un amplif cu 6S33, am si eu 3 bucati si m-as apuca de un astfel de amplif, chiar daca nu sint lampi de audio...................Ceva sfaturi constructive, daca nu e secret, am gasit doar simulari. Aveti atasat o arhiva cu o schema de SE cu 6C33C, inclusiv sursa de alimentare. E bine ca atunci cind iti iese sa sti si de ce iti iese. Daca e sa vanam greselile minore de orotgrafie sau de punctuatie, iaca c-am (facut o cacofonie) gasit si eu una...e subliniata mai sus... Imi cer scuze de off-topic. ...SI RESTUL DE SCHEME PT 6C33C UNDE E?...ca asa cum e prezentat aici nu FUNCTIONEAZA!!! unde e partea de temporizare de monitorizare curent,temperatura etc?....raspuns,uite aici: viewtopic.php?f=28&t=135627 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum