Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator stereo 2x75W

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dalu

4

• Jules00

3

O mica nelamurire am la adresa acestui amp, care de altfel, zic eu, e reusit ca si concept: in momentul in care se folosesc 2N3055 de ce trebuie pusa dioda de colector pe BD139? Ca pe BD140 inteleg ca trebuie pusa dioda pt. a creea 2 darlingtoni echilibrati ca si tensiune de deschidere....Am vazut mai tarziu ca de fapt dioda de pe BD140 ar cam trebui pusa invers...nu? :rolleyes:

Link spre comentariu

Am vazut mai tarziu ca de fapt dioda de pe BD140 ar cam trebui pusa invers...nu? :rolleyes:

Ai dreptate, dioda nu-i corect inseriata cu emiterul BD-ului 140. :supz: :supz:
Link spre comentariu

Eu as propune urmatoarea schema de echivalare a finalilor:

Din punctul meu de vedere mi se pare perfecta. Ce zici, nu te incumeti la proiectarea PCB-ului ? :smt024 :coffee2: :homework:
Link spre comentariu

:axe: No no no! :rolleyes: Am alte proiecte de facut decat proiectarea PCB-ului acelui amp. Oricum eu aproape mi-am adunat toate piesele pt. un amp 300W pe 8ohm de bas....

Link spre comentariu

:axe: No no no! :rolleyes: Am alte proiecte de facut decat proiectarea PCB-ului acelui amp. Oricum eu aproape mi-am adunat toate piesele pt. un amp 300W pe 8ohm de bas....

OK, :smt043 :smt042 :smt043
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări