radhoo Postat Decembrie 7, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2016 Salut, uRADMonitor a trecut de semifinale in competitia Chivas The Venture . Premiul cel mare e de 1 milion de dolari. Asta m-ar ajuta sa dezvolt intr-un ritm mult mai alert proiectul, cu impact direct asupra reducerii poluarii si a unei vieti mai sanatoase. Exista un sistem de vot public, va rog sa ma ajutati cu un vot pe http://www.theventurevote.ro/urad-monitor/ Multumesc! Link spre comentariu
dan_b11 Postat Decembrie 7, 2016 Partajează Postat Decembrie 7, 2016 Stransa competitie intre locul unu si doi. Succes. Link spre comentariu
rlodina Postat Decembrie 7, 2016 Partajează Postat Decembrie 7, 2016 Status actualizat: András Kapy (Axosuits) 16 voturiCamil Moldoveanu (Re.Flex) 1 votKhaled Al Mezayen (SOWAT) 244 voturiLiviu Andrei Dascălu (MIRA Rehab) 50 voturiRadu Motișan (uRAD Monitor) 260 voturi Succes. Haideți să-l susținem pe Radu. Link spre comentariu
djvas Postat Decembrie 7, 2016 Partajează Postat Decembrie 7, 2016 Am votat si eu. Succes. Link spre comentariu
RealAlex Postat Decembrie 11, 2016 Partajează Postat Decembrie 11, 2016 Am votat si distribuit pe fb. Tin pumnii!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum