Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ecran LCD LG LC320WXN-SBA1

dl_ursu

Postări Recomandate

se schimbau pentru ca de fapt erau semnale de control care comutau intre cele doua nivele - VGL si VGH

sincronizarea lor asigura functionarea corecta a driverului gate care are acum probleme

intreruperea lor a blocat driverul gate respectiv

Link spre comentariu

Acum eu l-am rezolvat cu ceva ,ca sa apese,am pus acolo la folia de la display,la driver,ca am observat ,ca daca apăs spre interior,își revine,merge normal,dar cine știe cit ar tine așa. Deocamdată de atunci funcționează, a mai lăsat în fiecare zi,citeva ore.

Dar dacă problema își revine,trebuie sa încerc și eu aceasta metoda,fiindcă la mine,găsisem locul întreruperii, de fapt,în folie sau la atașarea lui la ecran sau plăcută video.

Link spre comentariu

Mă scuzați, nu discutam singur,ce am scris mai în sus,dar a apărut unul "RADIO AMATOR"care nu avea un limbaj adecvat forumului aceasta,nu i-a plăcut de "foliile"mele,cred ca si-a șters ce a postat, ca sa nu fie eliminat!

Link spre comentariu
Vizitator dani502017

Mă scuzați, nu discutam singur,ce am scris mai în sus,dar a apărut unul "RADIO AMATOR"care nu avea un limbaj adecvat forumului aceasta,nu i-a plăcut de "foliile"mele,cred ca si-a șters ce a postat, ca sa nu fie eliminat!

a fost eliminat.de 3 zile face asta injura pe toate topicurile

Link spre comentariu

I-am spus sa meargă la un psihiatru, pîna ce nu e târziu pentru el,ceva l-a enervat rău,probabil caldura l-a afectat.Trebuie bagat si el la racire,în congelator,ca displayurile.Mai sînt și oameni de astia!

Link spre comentariu
Vizitator dani502017

are tarata in cap ,are o problema corupt softul de la cerebel ,asta are zeci de clone si ne cere sa nu mai dam binuri ,sfaturi etc.

post-264113-0-07639300-1495393418_thumb.png

Link spre comentariu

iacob petru

Nou venit

• bullet_black.png
  • 0 posts

Sent Yesterday, 22:04 PM

Bai muie proasta,nu mai da tu sfaturi si dumpuri pe la depanari,ca o sa te injur pana ti se strica mesageria!

Vai de p...a ta,nici nu sti sa scrii!

Stai in banca ta,si nu mai da tu dumpuri pe acolo,ca nu e bine!

Cred ca ne-am inteles?

Uite cemi spune aici pe pm , si scuze pentru limbajul sau , am pus puncte in loc ca nu vreau sa se spuna alceva despre mine , si uite cite clone are de imaginat , eu cred ca sa inregistrat si acum a scos armura grea

Dupa cum scrie eu cam banui cine este dar nu sunt 100% sigur si nu vreau sa jicnesc pe cineva care este posibil sa nu fie vinovat

Link spre comentariu

stergeti-i mesajele pe privat si nu mai postati pe forum

individul nebagat in seama se va plictisi singur si va cauta alt forum

daca ii alimentati pasiunea postand pe forum , ii faceti doar reclama

Link spre comentariu

stergeti-i mesajele pe privat si nu mai postati pe forum

individul nebagat in seama se va plictisi singur si va cauta alt forum

daca ii alimentati pasiunea postand pe forum , ii faceti doar reclama

Corect,corect !

Asa cum fac eu,eu le sterg din prima mesajele private.

Acum mai nou am dezactivat si mesageria,adica sa nu mai primesc mesaje private.

O zi minunata va doresc tuturor !

Link spre comentariu

Ăsta e un virus care trebuie eliminat,nu exista sa nu fie cale de rezolvare,chiar conducerea acestui site-forum,trebuie sa se adreseze organelor competente, si îl vor găsi ei ușor, pe individ.Nu noi sa ne temem de un dement,ca ăsta!

Link spre comentariu
Vizitator dani502017

Nu se teme nimeni de amenintarile lui.nu trebuie dat curs a ceea ce face si gata, raportat si moderatorii se vor ocupa de el .Nu e placut dar cum se zice paduri fara uscaturi nu exista!!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări