Tavi Postat Mai 20, 2017 Partajează Postat Mai 20, 2017 se schimbau pentru ca de fapt erau semnale de control care comutau intre cele doua nivele - VGL si VGH sincronizarea lor asigura functionarea corecta a driverului gate care are acum probleme intreruperea lor a blocat driverul gate respectiv Link spre comentariu
stefanpecsi Postat Mai 20, 2017 Partajează Postat Mai 20, 2017 Acum eu l-am rezolvat cu ceva ,ca sa apese,am pus acolo la folia de la display,la driver,ca am observat ,ca daca apăs spre interior,își revine,merge normal,dar cine știe cit ar tine așa. Deocamdată de atunci funcționează, a mai lăsat în fiecare zi,citeva ore. Dar dacă problema își revine,trebuie sa încerc și eu aceasta metoda,fiindcă la mine,găsisem locul întreruperii, de fapt,în folie sau la atașarea lui la ecran sau plăcută video. Link spre comentariu
stefanpecsi Postat Mai 20, 2017 Partajează Postat Mai 20, 2017 Controleaza-te omule,dacă nu du-te la un psihiatru, ce ai,dacă nu te interesează, n uita citi! Link spre comentariu
stefanpecsi Postat Mai 20, 2017 Partajează Postat Mai 20, 2017 Locul tău nu-î aici pe forum atunci,poate observa cineva limbajul tău frumos,și iți închide gura! Link spre comentariu
stefanpecsi Postat Mai 20, 2017 Partajează Postat Mai 20, 2017 Mă scuzați, nu discutam singur,ce am scris mai în sus,dar a apărut unul "RADIO AMATOR"care nu avea un limbaj adecvat forumului aceasta,nu i-a plăcut de "foliile"mele,cred ca si-a șters ce a postat, ca sa nu fie eliminat! Link spre comentariu
Vizitator dani502017 Postat Mai 20, 2017 Partajează Postat Mai 20, 2017 Mă scuzați, nu discutam singur,ce am scris mai în sus,dar a apărut unul "RADIO AMATOR"care nu avea un limbaj adecvat forumului aceasta,nu i-a plăcut de "foliile"mele,cred ca si-a șters ce a postat, ca sa nu fie eliminat! a fost eliminat.de 3 zile face asta injura pe toate topicurile Link spre comentariu
stefanpecsi Postat Mai 20, 2017 Partajează Postat Mai 20, 2017 I-am spus sa meargă la un psihiatru, pîna ce nu e târziu pentru el,ceva l-a enervat rău,probabil caldura l-a afectat.Trebuie bagat si el la racire,în congelator,ca displayurile.Mai sînt și oameni de astia! 1 Link spre comentariu
surubarila Postat Mai 21, 2017 Partajează Postat Mai 21, 2017 Sanatate permanenta ! Din respect pt. domniile voastre am sters din mesaj ceea ce are el in cap. 1 Link spre comentariu
Vizitator dani502017 Postat Mai 21, 2017 Partajează Postat Mai 21, 2017 are tarata in cap ,are o problema corupt softul de la cerebel ,asta are zeci de clone si ne cere sa nu mai dam binuri ,sfaturi etc. 1 Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 21, 2017 Partajează Postat Mai 21, 2017 iacob petru Nou venit 0 posts Sent Yesterday, 22:04 PM Bai muie proasta,nu mai da tu sfaturi si dumpuri pe la depanari,ca o sa te injur pana ti se strica mesageria!Vai de p...a ta,nici nu sti sa scrii! Stai in banca ta,si nu mai da tu dumpuri pe acolo,ca nu e bine! Cred ca ne-am inteles? Uite cemi spune aici pe pm , si scuze pentru limbajul sau , am pus puncte in loc ca nu vreau sa se spuna alceva despre mine , si uite cite clone are de imaginat , eu cred ca sa inregistrat si acum a scos armura grea Dupa cum scrie eu cam banui cine este dar nu sunt 100% sigur si nu vreau sa jicnesc pe cineva care este posibil sa nu fie vinovat Link spre comentariu
Tavi Postat Mai 22, 2017 Partajează Postat Mai 22, 2017 stergeti-i mesajele pe privat si nu mai postati pe forum individul nebagat in seama se va plictisi singur si va cauta alt forum daca ii alimentati pasiunea postand pe forum , ii faceti doar reclama 1 Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Mai 22, 2017 Partajează Postat Mai 22, 2017 stergeti-i mesajele pe privat si nu mai postati pe forum individul nebagat in seama se va plictisi singur si va cauta alt forum daca ii alimentati pasiunea postand pe forum , ii faceti doar reclama Corect,corect ! Asa cum fac eu,eu le sterg din prima mesajele private. Acum mai nou am dezactivat si mesageria,adica sa nu mai primesc mesaje private. O zi minunata va doresc tuturor ! Link spre comentariu
stefanpecsi Postat Mai 22, 2017 Partajează Postat Mai 22, 2017 Ăsta e un virus care trebuie eliminat,nu exista sa nu fie cale de rezolvare,chiar conducerea acestui site-forum,trebuie sa se adreseze organelor competente, si îl vor găsi ei ușor, pe individ.Nu noi sa ne temem de un dement,ca ăsta! 1 Link spre comentariu
Vizitator dani502017 Postat Mai 22, 2017 Partajează Postat Mai 22, 2017 Nu se teme nimeni de amenintarile lui.nu trebuie dat curs a ceea ce face si gata, raportat si moderatorii se vor ocupa de el .Nu e placut dar cum se zice paduri fara uscaturi nu exista!!! 1 Link spre comentariu
Florin Tomescu Postat Mai 22, 2017 Partajează Postat Mai 22, 2017 Corect nu trebuie data importanta acestui individ care probabil este frustrat de ceva anume!!! Blocat, raportat si la revedere!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum