myshyk Postat Iulie 7, 2013 Partajează Postat Iulie 7, 2013 Am intrat in posesia acestui soft pentru CNC, dar nu reusesc sa import nici un fisier de tip.dxf.Am incercat si din Corel si din Autocad cu fisiere salvate ca .dxf, dar imi afiseaza "error_log". Ma poate ajuta cineva cu niste explicatii? Link spre comentariu
cnc_step Postat Iulie 7, 2013 Partajează Postat Iulie 7, 2013 Am intrat in posesia acestui soft pentru CNC, dar nu reusesc sa import nici un fisier de tip.dxf.Am incercat si din Corel si din Autocad cu fisiere salvate ca .dxf, dar imi afiseaza "error_log". Ma poate ajuta cineva cu niste explicatii?Ia incearca sa importi un g-code. Kelly Cam este un fel de mach3. nu este program de proiectare. Poti mi se pare sa importi .plt (ploter), si atunci desenezi cu un marker, ca sa vezi cum misca axele. Link spre comentariu
myshyk Postat Iulie 8, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2013 Stiu ca nu e pt. proiectare, am mentionat ca desenele le-am facut in Corel si in Autocad. Se pot importa .dxf, excellon, HPGL si Gerber. Eroarea este " Error_log entry" la importul de fisiere .dxf, cu celelalte n-am incercat. Cum import un G-code? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum