victor_andrey Postat Iulie 6, 2013 Partajează Postat Iulie 6, 2013 In timpul liber am facut aceasta sursa si statie de lipit dupa posturile de pe forum .....in ansamblu mai exista cum se vede doua iesiri de 5-12v la 2A dintr-o sursa in comutatie recuperata, panoul frontal hartie colorata si o folie de plastic....carcasa de la T.M..... Urmeaza un DDS si un tester in cutie si ce o mai incape vedem pe traseu...... Si un FLC-X-METER lucreaza ok trebuie sa pun comutatorul.....acum am timp il pusesem la vanzare dar voi continua sa-l termin eu voi reveni cu foto la final. http://hostimage.webjapt.com/thumbs http://hostimage.webjapt.com/thumbs/img077apa.jpg Link spre comentariu
morarul Postat Iulie 6, 2013 Partajează Postat Iulie 6, 2013 Frumoasa realizare! Felicitari!Dar, da si tu mai multe detalii:Care sursa?Care model de statie de lipit?In rest, toate cele bune! Link spre comentariu
victor_andrey Postat Iulie 6, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2013 Multumiri -Geo-Mar -pentru munca si contributia adusa forumului si nu numai..... Link spre comentariu
GeoMar Postat Iulie 6, 2013 Partajează Postat Iulie 6, 2013 Multumiri -Geo-Mar -pentru munca ...Felicitari pentru realizare. Arata super acest 2 in 1.Sa le folosesti cu placere. Link spre comentariu
victor_andrey Postat Iulie 6, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2013 Multumiri -Geo-Mar -pentru munca ...Felicitari pentru realizare. Arata super acest 2 in 1.Sa le folosesti cu placere. Multam dar sa nu uitam ca sant replici dupa munca ta care merg super ....deci.... multumesc. Link spre comentariu
GeoMar Postat Iulie 6, 2013 Partajează Postat Iulie 6, 2013 Multam dar sa nu uitam ca sant replici dupa munca ta care merg super ....deci.... multumesc.Cu atat mai bine, sunt replici functionale si asta nu poate decat sa ma bucure. Era buna si o poza cu interiorul de sub "capota". L.E. Urmeaza varianta modificata a sursei pentru un amperaj mai mare la iesire (8A), soft start si un Volt-Ampermetru cu PIC16F676 ( 50v, 9,99A). Inca sunt in teste toate, dupa finalizare am sa postez la "Proiectul meu" o arhiva cu tot ce este necesar pentru realizarea ei. Link spre comentariu
victor_andrey Postat Iulie 6, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2013 Super....sa avem de lucru Link spre comentariu
rosmarin Postat Iulie 7, 2013 Partajează Postat Iulie 7, 2013 Ma bucur mult pentru aportul lui GEOMAR pe forum, pentru initiative,mereu fiind in avangarda proiectelor,sugestiilor dar si realizarilor. A fost si este LOCOMOTIVA forumului.FELICITARI.FELICITARI colegului nostru care se intrece pe el.Atent la dizain,crominanta si estetica de ansamblu.Forumul a crescut mult,au crescut si numarul celor ce indragesc aceste realzari dar si executii. FELICITARI DOMNILOR! Link spre comentariu
GanMark Postat Iulie 7, 2013 Partajează Postat Iulie 7, 2013 felicitari victor_andrey ! pt realizare....si multe alimentari & lipituri...... GeoMar , ca de obicei faci cablaje ....PROFI ! sunt curios de sursa si V-A metru ......[ schema/ cablaj / etc....] Link spre comentariu
GeoMar Postat Iulie 1, 2014 Partajează Postat Iulie 1, 2014 (editat) ...sunt curios de sursa si V-A metru ......[ schema/ cablaj / etc....] Uite aici http://www.elforum.info/topic/84829-volt-ampermetru-cu-pic-16f676-74hc595-digiti-led/?p=924484 tot ce trebuie pentru realizarea Volt-Ampermetrului. Editat Iulie 1, 2014 de GeoMar Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum