Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sursa-Statie de lipit -FLC-X-meter

victor_andrey

Postări Recomandate

In timpul liber am facut aceasta sursa si statie de lipit dupa posturile de pe forum .....in ansamblu mai exista cum se vede doua iesiri de 5-12v la 2A dintr-o sursa in comutatie recuperata, panoul frontal hartie colorata si o folie de plastic....carcasa de la T.M.....

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Urmeaza un DDS si un tester in cutie si ce o mai incape vedem pe traseu......

Si un FLC-X-METER lucreaza ok trebuie sa pun comutatorul.....acum am timp il pusesem la vanzare dar voi continua sa-l termin eu voi reveni cu foto la final.

Posted Image

http://hostimage.webjapt.com/thumbs

http://hostimage.webjapt.com/thumbs/img077apa.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• victor_andrey

4

• GeoMar

3

• morarul

1

• rosmarin

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Multumiri -Geo-Mar -pentru munca ...

Felicitari pentru realizare. :aplauze :aplauze :aplauze Arata super acest 2 in 1.Sa le folosesti cu placere. :da
Multam dar sa nu uitam ca sant replici dupa munca ta care merg super ....deci.... multumesc.
Link spre comentariu

Multam dar sa nu uitam ca sant replici dupa munca ta care merg super ....deci.... multumesc.

Cu atat mai bine, sunt replici functionale si asta nu poate decat sa ma bucure. :da

Era buna si o poza cu interiorul de sub "capota". :rade:

L.E.

Urmeaza varianta modificata a sursei pentru un amperaj mai mare la iesire (8A), soft start si un Volt-Ampermetru cu PIC16F676 ( 50v, 9,99A).

Inca sunt in teste toate, dupa finalizare am sa postez la "Proiectul meu" o arhiva cu tot ce este necesar pentru realizarea ei.

post-17385-139829651812_thumb.jpg

post-17385-139829651817_thumb.jpg

post-17385-139829651825_thumb.jpg

Link spre comentariu

Ma bucur mult pentru aportul lui GEOMAR pe forum, pentru initiative,mereu fiind in avangarda proiectelor,sugestiilor dar si realizarilor. A fost si este LOCOMOTIVA forumului.FELICITARI.FELICITARI colegului nostru care se intrece pe el.Atent la dizain,crominanta si estetica de ansamblu.Forumul a crescut mult,au crescut si numarul celor ce indragesc aceste realzari dar si executii. FELICITARI DOMNILOR!

Link spre comentariu

felicitari victor_andrey ! pt realizare....si multe alimentari & lipituri...... :aplauze GeoMar , ca de obicei faci cablaje ....PROFI ! sunt curios de sursa si V-A metru ......[ schema/ cablaj / etc....] :da

Link spre comentariu
  • 11 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări