costy19 Postat Iulie 6, 2013 Partajează Postat Iulie 6, 2013 Buna ziua am nevoie de un sfat, vreau sa fac o schema incarcare de telefon cu acumulator extern problema ar fi doar in alegerea acumulatorului , as dorii sa iau o baterie , cu o durata de autonomie ceva mai mare, ma poate ajuta cineva. http://www.2electronic.com/mobile-phone ... er-circuit ps:si sa-mi spuna daca e ceva neneregula cu schema,daca nu cer prea mult.multumesc Link spre comentariu
pinky Postat Iulie 6, 2013 Partajează Postat Iulie 6, 2013 Defapt ce doresti? Daca doresti incarcarea de urgenta a telefonului, gasesti aici mai multe subiecte pe aceeasi tema: search.php?keywords=incarcator+de+urgenta+telefon&terms=all&author=&sc=1&sf=all&sk=t&sd=d&sr=posts&st=0&ch=300&t=0&submit=C%C4%83utareAi omis sa specifici ce tip de telefon doresti sa incarci. Schema prezentata de tine furnizeaza curent de incarcare pentru dispozitivele care se incarca prin portul USB. Daca la telefonul tau se face incarcarea la alta tensiune decat 5V, atunci nu este buna schema pentru necesitatile tale. Schema prezentata de tine se gaseste de cumparat sub forma unui alimentator de USB de la bricheta auto. Costa circa 10-15 lei. Eu am cumparat asaceva online cu vreo 8 lei. Link spre comentariu
costy19 Postat Iulie 6, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2013 Telefoane sunt cam 3 maxim un nokia1200 (incarcare ocazional ), un alcatel 543 telefonul meu (utilizare permanent) si un alcatel ot806(incarcare ocazional), mentionez ca nu am intentia sa fac vezi doamne o schema sa le incarc in acelasi timp, de baza este sa incarc telefonul alcatel 543, iar incarcarea vreau so fac prin incarcator usb. pai asa am incarcator usb auto , oi putea sa- adaug bateria asta? http://www.google.ro/url?sa=i&rct=j&q=b ... 7467144676 Ca daca e asa atunci am rezolvat problema,daca il incarca macar jumate atunci sunt ok , mai ales la tara cand ploua si se ia curentul, alte ori il ia si fara sa ploua , il ia din senin, si poate sa til dea si dupa 6 ore , ca astai Romania. Link spre comentariu
Vizitator Demolay Postat Iulie 6, 2013 Partajează Postat Iulie 6, 2013 Cumpara de la colegul sursa aceasta: 4. - Convertor reglabil de tensiune cu LM2596 (coborator), 15RON/buc, am 6 buc. http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=59&t=143806&p=1286161&hilit=sursa+5V+Lm2577#p1286161 La intrare poti pune o baterie auto, UPS, etc de 12V. Link spre comentariu
pinky Postat Iulie 7, 2013 Partajează Postat Iulie 7, 2013 pai asa am incarcator usb auto , oi putea sa- adaug bateria asta?http://www.google.ro/url?sa=i&rct=j&q=b ... 7467144676 NU !Bateria aratata de tine se foloseste la telecomenzi pentru alarme auto. Daca o folosesti pentru a alimenta un dispozitiv care sa-ti incarce un telefon, se va consuma in cateva minute, ceea ce inseamna ca vei mai castiga cateva secunde de convorbire la telefon. Ce crezi ca este in bateria aia? energie fara sfarsit? Link spre comentariu
costy19 Postat Iulie 7, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2013 Azi facui curat in masina si ce ma gandii sa pun telefonul la incarcat si cu ajutorul unui incarcator auto usb care scoate 5vDC/150mA ,+-5% .Culmea dupa cateva minute de incarcat imi aparu pe ecran Avertisment!Contact impropiu-incarcator!dupa l-am pus la o baterie de 9 volti dc is acelasi lucru il arata. Link spre comentariu
pinky Postat Iulie 7, 2013 Partajează Postat Iulie 7, 2013 Ori nu ai citit / scris corect ce scrie pe incarcator, ori ai o petarda de incarcator pe care trebuie sa-l indrepti urgent spre cosul de gunoi. Un incarcator auto pentru USB trebuie sa furnizeze macar 500mA.Daca conectezi telefonul la portul USB al calculatorului, ce se intampla? Se incarca sau nu? Link spre comentariu
costy19 Postat Iulie 7, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2013 De scris am scris corect si citit corect ca doar e in limba Romana 5v/max150mA ,se incarca pret de 2 minute, dupa care pe ecran Avertisment!Contact impropiu-incarcator!, l-am desfacut si se pare ca este o pocnitoare e format dintr-o rezistenta ,tranzistor si o dioda luminoasa Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum